Známí si nechali dovést dvě Octavie 2 1,9TDi 77kw z německa, a v jedné naši papíry z německé STK kde jsou zapsáno o 50tis km víc než na palubním počítači.Teď by radi věděli jestli i druhé auto nemá stáhnuté km.
A tak mě zajímá jestli jde zjistit skutečné najeté kilometry přes diagnostiku? všem děkuji za odpověď
Seat Toledo 1,9TDi 81kw, Leon Mk.2 1.9TDi 77kw, Octavia II TDi 77kw
Stočená jenom o 50tkm, to je ještě slušné ...
Ty km nejlépe v Německu na TUV nebo v servisní databázi... jinak jak píše Origoš, pokud se to umí, tak diagnostikou nic nenajdeš...
Nejjednodušší je zavolat nebo zajít do jakéhokoliv servisu Škoda a požádat o nahlédnutí do servisní historie vozidla podle VINu. Jestliže to je z Německa, tak to z 90 % jezdilo do origo servisu a tak v historii uvídíš vše co se kdy a v kolika ujetých km na autě dělalo.
Tohle je potřeba ale udělat ještě před koupí auta z koncernu VW, ne až po ní.
roman píše:Nejjednodušší je zavolat nebo zajít do jakéhokoliv servisu Škoda a požádat o nahlédnutí do servisní historie vozidla podle VINu. Jestliže to je z Německa, tak to z 90 % jezdilo do origo servisu a tak v historii uvídíš vše co se kdy a v kolika ujetých km na autě dělalo.
Roman
No auto dovezl známy a říkal že to kontroloval přesně jak tady píšete ve škodovce podle vinu...a km seděly...tak auto dovez a pak se našel ten papír z té technické nebo emisi prostě protokol s datumem asi dva měsíce před dovozem a tam bylo o 50tkm víc...
Seat Toledo 1,9TDi 81kw, Leon Mk.2 1.9TDi 77kw, Octavia II TDi 77kw
tady taky jeden tvrdil kamarádovi, že ve škodovce auto prověřil a vše sedí, zašel jsem tam já, a hle, auto utočeno o 100tkm minimálně... servisku k tomu dodal falešnou..krasopisně vyplněnou, s krásným razítkem jednoho něm. servisu...
roman píše:Nejjednodušší je zavolat nebo zajít do jakéhokoliv servisu Škoda a požádat o nahlédnutí do servisní historie vozidla podle VINu. Jestliže to je z Německa, tak to z 90 % jezdilo do origo servisu a tak v historii uvídíš vše co se kdy a v kolika ujetých km na autě dělalo.
Roman
Má zkušenost je taká že jsem měl v merku taky Octavii z německa rok vyroby 2002 s originálni servisní knížkou plně vyplněnou a jak sem byl v autorizovaném servisu škoda tak mi řekli že k tomu autu podle Vinka není žadná historie.Tak jsem mu řekl že je to blbost že každé auto má zaznam tak mi řekl že nemám pravdu a že prý podle koncernu VW do roku 2000 prý nebylo povinné dělat záznamy.Tak sem pořídil já v autorizovaném servisu škoda
Roman
Má zkušenost je taká že jsem měl v merku taky Octavii z německa rok vyroby 2002 s originálni servisní knížkou plně vyplněnou a jak sem byl v autorizovaném servisu škoda tak mi řekli že k tomu autu podle Vinka není žadná historie.Tak jsem mu řekl že je to blbost že každé auto má zaznam tak mi řekl že nemám pravdu a že prý podle koncernu VW do roku 2000 prý nebylo povinné dělat záznamy.Tak sem pořídil já v autorizovaném servisu škoda
To máš pravdu, ve škodovce to má cenu tak od roku 2005, ale VW mi našel komplet historii na GIV rok 1998.
vsak abs se da taky upravit a pak zjistis prd.
99 procent v aut je upravenych
mnel jsem auto najeto 128000 po precteni vsech jednotek zapomnely smazat jednu auto 500000..
a pan sel do kolen.. pred mesicem koupeno...
sathol píše:vsak abs se da taky upravit a pak zjistis prd.
99 procent v aut je upravenych
mnel jsem auto najeto 128000 po precteni vsech jednotek zapomnely smazat jednu auto 500000..
a pan sel do kolen.. pred mesicem koupeno...
vies prosim povedat ktore "vsetky" jednotky?
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km