Jaky hybrid pro cca 230Hp??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaky hybrid pro cca 230Hp??
Zacina se pomalu blizit doba kdy bych si mohl dovolit porizeni turba a proto sonduji moznosti. Dlouho se me drzel garrett z arl ale ted si rikam ze bych se rad dostal na 230Hp. Co se tyka krouticiho momentu rad bych se nedostal na nejake hrozne cisla a spis se venoval prubehu..
Motor je asz s forge fmic spojka je sharan 240mm s hds lamelou. Mel by byt nerez vyfuk aasi by to sneslo i trysky od firadu? Co je jeste potreba?
Ted je otazka co za hybrid? Limit je cca 20-25tis nenabizejte mi konkretne zatim jsem ve fazy zvazovani;) a rad bych si vse promyslel. Vim ze toho tady je more...ale radsi si prectu konkretni rady.
Motor je asz s forge fmic spojka je sharan 240mm s hds lamelou. Mel by byt nerez vyfuk aasi by to sneslo i trysky od firadu? Co je jeste potreba?
Ted je otazka co za hybrid? Limit je cca 20-25tis nenabizejte mi konkretne zatim jsem ve fazy zvazovani;) a rad bych si vse promyslel. Vim ze toho tady je more...ale radsi si prectu konkretni rady.
Tak tohle mě taky zajímá. Jsem v podobné situaci. ASZ fmic..... Dost mě zaujalo toto turbo http://www.turbosport.cz/1702-tsa220.html ještě před vánoci bylo za 24 tis
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
Jim Nejsem zase tak financne schopnej na to abych predelaval v podstate vse kolem. Tim padem pro me VK neni zrovna vhodny kandidat.
Mel jsem pocit ze se da sehnat hybrid ktery je vicemene plug and play? Viz nabidka DP..pletu se? Proc by si do nej uz nesel?? Jake ma oproti 2260 a 1756VK nevyhody a naopak. Omlouvam se ze se ptam asi na predem jasne otazky..
Mel jsem pocit ze se da sehnat hybrid ktery je vicemene plug and play? Viz nabidka DP..pletu se? Proc by si do nej uz nesel?? Jake ma oproti 2260 a 1756VK nevyhody a naopak. Omlouvam se ze se ptam asi na predem jasne otazky..
Co sem to tady prolejzal, tak Jaster měl na na Leonu ARL hybrida právě od DP DT 4 a chválil si to. Prý lepší náběh než VB. Hybrid se musí umět nastavit pak si myslím že není problém. Hybrida chci kvůli tomu aby se to dalo použít při běžným ježdění a neplnilo až někde na 2500 tis ot. ale osobní zkušenost nemám sbírám info ladit se bude až z jara teď to nemá cenu
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Psal si, že budeš dělat výfuk takže problém předělávání výfuku podle mě odpadá. Je jedno jestli ho někdo bude dělat na GT1749 nebo na GTB. Při použití správných svodů sedí mazání i sání do turba. Takže musíš předělat přepad oleje což není problém a výstup do IC, který u hybrida nesedí také. GTB1756Vk tím, že je to menší turbo než GTB2260Vk má lepší náběh a odezvu na plyn. Spodek bych si dovolil tvrdit, že bude mít lepší než 230ps hybrid.
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
Na kolik to 1756vk vyjde? Kdyz budu uvazovat o novem turbu??? Problem jsou svody ktere stoji to co turbo...neni to tak? Hybrid se mi stale zda jako snazsi alternativa...vystup na IC je snadny..
Naposledy upravil(a) tholis dne 12 led 2013, 14:08, celkem upraveno 1 x.