Kontrola vstřiků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kontrola vstřiků
zdravím vás pánové neví někdo jak se dají zkontrolovat vstřiky na octavii I 1,9 81Kw?? jestli jde udělat přepadový test nebo jak zkontrolovat jestli mi neprotíká vstřik.. díky moc 
vyndat ven a na stolici ruční (třebas toto) http://stroje.prvni-bazar.cz/inz/zkouse ... 64533.html odskoušet tlak a rozprach
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
-
yardarytarda
- Přispěvovatel
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
koupíš si na vrakáči trubku aby měla malou matku na čerpadle a velkou na trysce a dáš jí na čerpadlo na druhou stranu na trysku a startuješ a koukáš jak práší!!! vše je ti ale k ničemu protože nevíš otvírací tlak!!!!! jen vydíš jak práší a jestly neteče!!geo píše:To mě zajímá jak se ty vstřiky testujou na autě mužeš to nějak popsat.Pasat TDI PD 96 kw píše:jde ale nepoznáš otvírací tlak a ten je důležitý
Tak to jo ale když už je musím demontovat tak je rovnu nechám přezkoušet protože tenhle test je hodně záludnej navíc vetšina vstřiků teče tesně před dosaženim otvíracího tlaku a to nemužeš na čerpadle ani postřehnout:Pasat TDI PD 96 kw píše:koupíš si na vrakáči trubku aby měla malou matku na čerpadle a velkou na trysce a dáš jí na čerpadlo na druhou stranu na trysku a startuješ a koukáš jak práší!!! vše je ti ale k ničemu protože nevíš otvírací tlak!!!!! jen vydíš jak práší a jestly neteče!!geo píše:To mě zajímá jak se ty vstřiky testujou na autě mužeš to nějak popsat.Pasat TDI PD 96 kw píše:jde ale nepoznáš otvírací tlak a ten je důležitý