Diagnostika Mercedes

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rada
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Diagnostika Mercedes

Příspěvek od rada »

Zdravím všechny a potřeboval bych poradit. Najde se tu někdo kdo se zajímá o diagnostiku na vozy Mercedes? Mám v plánu si pořídit něco slušného, ale nemám moc zkušeností s tím co vybrat. Osobně znám a měl jsem možnost vyzkoušet originál MB Star s dotykovým pc Compact 4 a to nemá chybu. Něco takového bych si představoval za rozumnější peníze. Na internetu sice něco je, ale většinou čína a tomu moc nevěřím. Dále v nabídce je MB Star C3 s HDD (rok 2011 - 2012) nebo SD Connect. Slyšel jsem, že to vyrábějí v Německu, ale po netu opět koluje většinou čína. Má někdo zkušenosti a byl by někdo ochoten poradit či doporučit? Jsem ochoten se s dotyčným náležitě vyrovat. mb230@email.cz
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Obávám se, že nic rozumnějšího než Star asi nemá cenu řešit. Před časem jsem takto trochu experimentoval ale málokterá diag se s MB spojí spolehlivě a když už, tak většinou lže nesmyslné chyby a ty, co tam jsou stejně neukáže...
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

tu nemas velmi co riesit.

musis si stanovit priority:

1.) bud chces vyhradne originalne zariadenie
2.) alebo akceptujes aj cinsku kopiu

A.) bud chces OEM diagnostiku na jednu znacku a do hlbky
B.) alebo akceptujes aj multibrand s podporou Mercedesov, ale tak do hlbky, ako OEM, to nebude.

a teraz mozne kombinacie, zhodou okolnosti zoradene od najdrahsej o najlacnejsiu:

1A) original MB Star stoji nad 12.000 Euro a tazko sa da zohnat
1B) napr. KTS berie medvede velmi slusne, vie aj take finesy ako napr. nakodovat tazne
2A) cinsky C3 nie je drahy, otazna je kvalita a softverova podpora - to co dodavaju na predinstalovanom HDD je shit. cista instalacia DAS+Xentry nie je trivialna a nie kazdy ju korekne dokaze zvladnut. potrebujes notas s COM portom.
2B.) Autocom, X431... (noteeth) (noteeth) (noteeth)

realne moznosti su, myslim, iba 1B a 2A - potom uz zalezi len na obsahu penazenky a tom, co chces/potrebujes robit, a to musis vediet najlepsie sam.

takze napis rozpocet a ocakavania, potom sa da radit dalej.

a to, ze cinske kopie Staru (to su tie do 1.000 Euro) sa vyrabaju v nemecku, no to si ma pobavil (rofl)
rada
Přispěvovatel

Příspěvek od rada »

Já neměl na mysli Star, ale CD Connect. Ten jsem měl v ruce a na zadní straně bylo Made in Germany ;) . Jinak mám představu max do 100.000Kč. Pokud by to bylo komplet i s dotykovým pc Compact 4. Jinak jsem na netu našel čínu samotnou Star C3 s HDD a chtějí za to okolo 30.000Kč s DPH. Jinak KTS od Bosche mám, ale pro Mercedesy je nedostačující. Proto bych chtěl něco lepšího :).
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

za 100k Kč origo Connect nezozenies, iba ak ukradnuty.
kup si cinu C3 + nejaky Dell D630 XFR alebo Panasonic Toughbook s touchscreenom a mas to to iste.
ak sa multiplexer pokazi, kupis dalsi a stale si pod 100.000 Kć.
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Ano, s tím se dá souhlasit. :-)
rada
Přispěvovatel

Příspěvek od rada »

Rozumím, díky za info.
blueabyss
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blueabyss »

Mám na prodej diagnostiku Mercedes Benz Star C3 včetně notebooku Dell 630 soft. verze 7/2013. Vše v v chodu nepoškozené.

Systém : volba jazyků (čeština)
HHTWin starší vozidla od W124 vybavené diag. zásuvkou
DAS
Xentry
Vše k okamžitému použití na vozidlech vč. propojeného inf. systému WIS (dílenský info systém, el schémata atd. plus katalog ND EPC. (součástí veškeré kabely)
Případné dotazy zodpovím. Cena 17990

Obrázek
Diagnostika MB STAR
Diagnostika GT 1 BMW
Excar Plus www.excar.cz
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“