Diagnostika Mercedes
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Diagnostika Mercedes
Zdravím všechny a potřeboval bych poradit. Najde se tu někdo kdo se zajímá o diagnostiku na vozy Mercedes? Mám v plánu si pořídit něco slušného, ale nemám moc zkušeností s tím co vybrat. Osobně znám a měl jsem možnost vyzkoušet originál MB Star s dotykovým pc Compact 4 a to nemá chybu. Něco takového bych si představoval za rozumnější peníze. Na internetu sice něco je, ale většinou čína a tomu moc nevěřím. Dále v nabídce je MB Star C3 s HDD (rok 2011 - 2012) nebo SD Connect. Slyšel jsem, že to vyrábějí v Německu, ale po netu opět koluje většinou čína. Má někdo zkušenosti a byl by někdo ochoten poradit či doporučit? Jsem ochoten se s dotyčným náležitě vyrovat. mb230@email.cz
tu nemas velmi co riesit.
musis si stanovit priority:
1.) bud chces vyhradne originalne zariadenie
2.) alebo akceptujes aj cinsku kopiu
A.) bud chces OEM diagnostiku na jednu znacku a do hlbky
B.) alebo akceptujes aj multibrand s podporou Mercedesov, ale tak do hlbky, ako OEM, to nebude.
a teraz mozne kombinacie, zhodou okolnosti zoradene od najdrahsej o najlacnejsiu:
1A) original MB Star stoji nad 12.000 Euro a tazko sa da zohnat
1B) napr. KTS berie medvede velmi slusne, vie aj take finesy ako napr. nakodovat tazne
2A) cinsky C3 nie je drahy, otazna je kvalita a softverova podpora - to co dodavaju na predinstalovanom HDD je shit. cista instalacia DAS+Xentry nie je trivialna a nie kazdy ju korekne dokaze zvladnut. potrebujes notas s COM portom.
2B.) Autocom, X431...
realne moznosti su, myslim, iba 1B a 2A - potom uz zalezi len na obsahu penazenky a tom, co chces/potrebujes robit, a to musis vediet najlepsie sam.
takze napis rozpocet a ocakavania, potom sa da radit dalej.
a to, ze cinske kopie Staru (to su tie do 1.000 Euro) sa vyrabaju v nemecku, no to si ma pobavil
musis si stanovit priority:
1.) bud chces vyhradne originalne zariadenie
2.) alebo akceptujes aj cinsku kopiu
A.) bud chces OEM diagnostiku na jednu znacku a do hlbky
B.) alebo akceptujes aj multibrand s podporou Mercedesov, ale tak do hlbky, ako OEM, to nebude.
a teraz mozne kombinacie, zhodou okolnosti zoradene od najdrahsej o najlacnejsiu:
1A) original MB Star stoji nad 12.000 Euro a tazko sa da zohnat
1B) napr. KTS berie medvede velmi slusne, vie aj take finesy ako napr. nakodovat tazne
2A) cinsky C3 nie je drahy, otazna je kvalita a softverova podpora - to co dodavaju na predinstalovanom HDD je shit. cista instalacia DAS+Xentry nie je trivialna a nie kazdy ju korekne dokaze zvladnut. potrebujes notas s COM portom.
2B.) Autocom, X431...

realne moznosti su, myslim, iba 1B a 2A - potom uz zalezi len na obsahu penazenky a tom, co chces/potrebujes robit, a to musis vediet najlepsie sam.
takze napis rozpocet a ocakavania, potom sa da radit dalej.
a to, ze cinske kopie Staru (to su tie do 1.000 Euro) sa vyrabaju v nemecku, no to si ma pobavil

Já neměl na mysli Star, ale CD Connect. Ten jsem měl v ruce a na zadní straně bylo Made in Germany
. Jinak mám představu max do 100.000Kč. Pokud by to bylo komplet i s dotykovým pc Compact 4. Jinak jsem na netu našel čínu samotnou Star C3 s HDD a chtějí za to okolo 30.000Kč s DPH. Jinak KTS od Bosche mám, ale pro Mercedesy je nedostačující. Proto bych chtěl něco lepšího
.

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám na prodej diagnostiku Mercedes Benz Star C3 včetně notebooku Dell 630 soft. verze 7/2013. Vše v v chodu nepoškozené.
Systém : volba jazyků (čeština)
HHTWin starší vozidla od W124 vybavené diag. zásuvkou
DAS
Xentry
Vše k okamžitému použití na vozidlech vč. propojeného inf. systému WIS (dílenský info systém, el schémata atd. plus katalog ND EPC. (součástí veškeré kabely)
Případné dotazy zodpovím. Cena 17990

Systém : volba jazyků (čeština)
HHTWin starší vozidla od W124 vybavené diag. zásuvkou
DAS
Xentry
Vše k okamžitému použití na vozidlech vč. propojeného inf. systému WIS (dílenský info systém, el schémata atd. plus katalog ND EPC. (součástí veškeré kabely)
Případné dotazy zodpovím. Cena 17990