Klepání, vibrace Passat 1.9TDI 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klepání, vibrace Passat 1.9TDI 96kw
Mám problém s Pasatem 1.9TDI 96kw Rv. 2000. Při rychlosti nad 110km/h se zečne klepat celé auto (volant, palubka, sedadloi podlaha se klepe) je jedno jesli vozidlo akceleruje, nebo pokud je vyřazeno. Auto má nejeto 230000km, je vyměněna komplet přední náprava všechny čepy včetně tlumíč a silembloků na převodovce. Pneumatiky už jsem zkoušel dvoje a zatím bezezměny.. Nemá někdo nějaký nápad?
-
senioring1
- Přispěvovatel
Geomertie je seřízena dokonce dvakrát, protože se mi to nezdálo porvé tak jsem ji nechal seřídit ještě jednou.. melo by to být vše ok..
Házivos kotoučů i náboje jsem měřil a naprosto dokonalé.. tedy pouze na přední nápravě, protože se mi nezdá, že by to klepání volantu a následně karoserie způsobovala zadní náprava.. co se týká ještě těch ložisek tak se jedno začíná lehce ozívat, ale nevím zda by to rozvibrovalo celé auto..
Házivos kotoučů i náboje jsem měřil a naprosto dokonalé.. tedy pouze na přední nápravě, protože se mi nezdá, že by to klepání volantu a následně karoserie způsobovala zadní náprava.. co se týká ještě těch ložisek tak se jedno začíná lehce ozívat, ale nevím zda by to rozvibrovalo celé auto..
Suciastka bez zataze na dvihaku vykazuje ine vlastnosti ako pod takmer 1500kg pri 110km/hmartas16 píše:Geomertie je seřízena dokonce dvakrát, protože se mi to nezdálo porvé tak jsem ji nechal seřídit ještě jednou.. melo by to být vše ok..
Loziska vymen. Passat je na svoju prednu napravu uz dost tazky ked je vsetko ok. Co tak zadne ramena? Tam to zvykne byt neskonale vymlatene a pritom je geometria ok.
Ked ides a prudkym momentom prirazis brzdovy pedal, ozve sa rana? Pokial ano je to jasne. Podobne som riesil asi minuly mesiac. Audi po geometrii a stale anomalie...
Náprava byla částečně měněna kvůli vibracím, ale hlavně byla ve špatném stavu utrhané silembloky a vymlácené některé čepy.. veškeré dotažení jsem procházel už asi desetktát to se obávám, že nebude taky to pravé.. myslim si ale že vyměna ložiska stejně nic nezmění.. to by muselo být hodně vysypaný, aby to dokázalo tahle rozházet volant a auto..