Zdravím všechny,
včera se mi stala taková nemilá věc.
Zničehonic po rozjezdu z křižovatky začala klouzat spojka, a závada přetrvává, větším šlápnutím na plyn se dá "utrhnout". Lanko je při nesešlápnutým pedálu volný. Současně s tím zase nejde pořádně zařadit zpátečka, jakoby tam zase spojka špatně vypínala, jde tam sice narvat, ale připadám si při tom jak dentista.
Má někdo tip, co by to mohlo způsobovat? Žádný cukání ani podivný zvuky u toho nepozoruju.
Díky.
spojka felda 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
spojka felda 1.9D
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
Díky, jen mi nějak není jasný, že to začlo tak náhle a hlavně, proč začla současně s tím zlobit ta zpátečka.
Stáhnul jsem kotouč spojky z druhýho auta, má na každý straně lamelu do výšky 2mm nad nejty (cca 4mm nad kotouč), je to ještě použitelný?
A další dotaz - jak hodně se to může ještě zhoršit? K opravě se dostanu až za tejden v sobotu, potřebuju s tím dojet ještě tak 500km, nerad bych zůstal někde stát.
Stáhnul jsem kotouč spojky z druhýho auta, má na každý straně lamelu do výšky 2mm nad nejty (cca 4mm nad kotouč), je to ještě použitelný?
A další dotaz - jak hodně se to může ještě zhoršit? K opravě se dostanu až za tejden v sobotu, potřebuju s tím dojet ještě tak 500km, nerad bych zůstal někde stát.
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
-
- Aktivista