nesvitgí led zarovky oct ll
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nesvitgí led zarovky oct ll
Zaravim.mam takový problém.koupil sem si do přednhích parkovaček led žarovky 6ti diodové ado SPZ 4diodové tzv sulfitky,po výměne za ledpse mi zaprvé rozsvítil symbol prasklet žarovky'a za druhdé mi led žárovky i spolu s SPZ rozsvíthí při zapnuti svetel na cca 3s a pak zhasnou.nevite co stim?
Nevim zda jsou s odporem,ale jsou určeny primo do parkovaček a SPZ.Zajímá mne zda už to někdo řešil?Vyměnil sem je tedy za origo a vše je ok,použil sem je tedy do vnitřního osvětleni,ale zajímá mne tedy jestly nekdo z vas v parkovackách a v SPZ má led žárovky.Pokud je někdo má napište typ popř kde se dají koupit.Díky
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Já to třeba v SPZ mám ,ale mám OI. Musíš koupit ledky do OII to se normálně prodává třeba ve stualarm.cz. Jinak Ti to bude hlásit chybu a nebo přes pc řekni budíkům že tam není kontrolka prasklých žárovek
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
vo vnutornom osvetleni ti funguju preto lebo to nepodlieha kontrole vypalenych ziaroviek, ale vonkajsie ano, mal som v parkovackach take s odporom, skusenost je taka ze vyzera to pekne ale casom sa ti ten odpor odpali a budes to zase vymienat nazad, chcel som ich aj do SPZ tak ako ty ale nech som kupil akekolvek nikdy mi to neslo a vyplo tak ako tebe...mam 7/2007
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já jsem si tam kupoval normální ledky a cena byla za kus. ale já je měl levnější a mám je v celým interiéru (kufr,strop,dveře a spz)
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T