VW Passat 2.0TDI 4Motion (2007) najeto 95000km-rezonuje!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
VW Passat 2.0TDI 4Motion (2007) najeto 95000km-rezonuje!
Zdravím všechny,mám problém s passatem,je to čtyřkolka,vibruje,rezonuje od podlahy při zátěži(extrémní zátěž),nejvíce se projeví na 6.stupeň v otáčkách 2100,při rychlosti 120kmh,na 5.stupeň se projeví již méně. Při odpojení konektoru jednotky haldex jsou vibrace pryč. Měl sem podezření na kardan,byl tedy v kardan servisu na opravu-nevyváženost 30g. Po namontování se chová stejně. Nevím jak přesně tady u toho auta funguje haldex(stálý pohon v poměru??),ovšem paměť bez závad,olej v haldexu měněn asi před 10000km.
Poradíte někdo,jestli už to někdo řešil,kde by spíš mohl bý problém,jestli na kardanu,poloose,nebo na haldexu,nebo třeba silentblok diferenciálu či jiný prvek?
Dík za pomoc,budu vděčen
Poradíte někdo,jestli už to někdo řešil,kde by spíš mohl bý problém,jestli na kardanu,poloose,nebo na haldexu,nebo třeba silentblok diferenciálu či jiný prvek?
Dík za pomoc,budu vděčen
-
- Sběrač informací
no u BMW bych to chápal,ale u VW je to pro mě docela nový problém,hlavně když se vizuálně jeví v pořádku,má najeto 95000 to se mi nezdá mocjura2 píše:Zadná hardyskojka. Netlmi torzne kmity a preto tie vibrácie.janII píše:zadní hardy spojka-nic na ní není vidět,kardan byl v opravě i s hardy...že by přesto?Huml píše:zadní hardy spojka
vizuálne vyzerá každá ok.janII píše:no u BMW bych to chápal,ale u VW je to pro mě docela nový problém,hlavně když se vizuálně jeví v pořádku,má najeto 95000 to se mi nezdá mocjura2 píše:Zadná hardyskojka. Netlmi torzne kmity a preto tie vibrácie.janII píše: zadní hardy spojka-nic na ní není vidět,kardan byl v opravě i s hardy...že by přesto?

e46 325 Xi
-
- Sběrač informací
dík,zkusím navrhnoutjura2 píše:vizuálne vyzerá každá ok.janII píše:no u BMW bych to chápal,ale u VW je to pro mě docela nový problém,hlavně když se vizuálně jeví v pořádku,má najeto 95000 to se mi nezdá mocjura2 píše: Zadná hardyskojka. Netlmi torzne kmity a preto tie vibrácie.aspoň tie co som riesil...