diky Milosi. na hadicky jsem koukal ale asi je budu muset pro jistotu vymenit. nechapu ale proc n75 je porad 70% a neklesne to treba az na 0% kdyz vydi ze tlaci moc?
A418T píše:diky Milosi. na hadicky jsem koukal ale asi je budu muset pro jistotu vymenit. nechapu ale proc n75 je porad 70% a neklesne to treba az na 0% kdyz vydi ze tlaci moc?
koukání na hadičky je k ničemu musíš zjistit jestli je v hadičce podtlak nejlépe vakuometrem nebo aspon palcem, podtlak v hadičce na N75 ti zruší u hačka k egru
A418T píše:diky Milosi. na hadicky jsem koukal ale asi je budu muset pro jistotu vymenit. nechapu ale proc n75 je porad 70% a neklesne to treba az na 0% kdyz vydi ze tlaci moc?
koukání na hadičky je k ničemu musíš zjistit jestli je v hadičce podtlak nejlépe vakuometrem nebo aspon palcem, podtlak v hadičce na N75 ti zruší ihačka k egru
kluci tak jsem vyndal n75ku zapojil ji na stole a funguke jak ma. tzn poustim do ni vzduch a ventil ho vypousti jednim vyvodem a kdyz ho pripojim na baterku tak ho vypousti druhym vyvodem. zazili jste nekdy ze by ventil takto zapojen fungoval a v aute pak nefungoval? dale pak kdyz jsem propojil tlak turba primo na wadte gate tak turbo tlacilo 0.2 baru. ma to tlacit uplnou 0? nebo je 0.2 pri plnym otevreni waste gate normalni?
Pokud jsi zapojil tlak z turba na baňku,tak vlastně jedeš bez turba,protože produkovaný tlak turba neustále otvírá obtok a pouští spaliny mimo.Malý tlak tam ale vždycky bude,protože část spalin jde přes oběžné kolo.Přesně takto se projevuje špatný N75,je to uděláno tak,aby se turbo nepřetočilo.A když třeba praskne to táhlo od baňky,tak ten obtok taky zůstane otevřený a motor jede bez turba v nouzovém režimu.Jestli máš VAG tak spusť test akčních členů a poznáš jestli N75 na autě funguje a není přerušená kabeláž.
jj chapu ye kdyz to zapojim naprimo tak jezdim bez turba vsak ja to tak zapojil schvalně. n75 cvaká v testu akčních členů a funguje právě i přepouštění. tak jsem z toho jelen. no nic dám tam novou n75ku a uvidime