Zadní náprava výměna - Fabia RS Tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zadní náprava výměna - Fabia RS Tdi
Chystám se na výměnu zadní nápravy (už ji mám doma, naboural mě důchodce...................kecám, trénoval sem zas jednou:-D
Ted o co mi jde...Kdo má zkušenost s výměnou? Nic záludnýho mě snad nečeká?
Povolit tlumiče asi jako první.. svěsit nápravu (nevyletí pružiny?snad ne), pak povolit ty dva šrouby v ramenech a jde dolů ne?
Samozřejmě brzdové trubky (no z toho mám nej strach, koupím si klíč na ně)...a lanovody..
Díky za upozornění a tipy....Moje babička mě učila totiž: líná huba holý neštestí:-D:-)
PS: Budu to dělat na "zemi", ale zmáknu to, budou čtyři ruce a mám ultra mega hever se zdvihem přes pul metru..a už jsem zmáknul neskutečný věci na zemi"....:-DD
Ted o co mi jde...Kdo má zkušenost s výměnou? Nic záludnýho mě snad nečeká?
Povolit tlumiče asi jako první.. svěsit nápravu (nevyletí pružiny?snad ne), pak povolit ty dva šrouby v ramenech a jde dolů ne?
Samozřejmě brzdové trubky (no z toho mám nej strach, koupím si klíč na ně)...a lanovody..
Díky za upozornění a tipy....Moje babička mě učila totiž: líná huba holý neštestí:-D:-)
PS: Budu to dělat na "zemi", ale zmáknu to, budou čtyři ruce a mám ultra mega hever se zdvihem přes pul metru..a už jsem zmáknul neskutečný věci na zemi"....:-DD
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
JJ ty brzd.trubky a snímače, to si dám majzla...No počítám že to je tak na 3,4h (počítám s pauzou na čaj a kávu v tom mrazu:-D...
Dám pak avízo, jak mi to šlo. Asi nepoužiju ty brzdiče na "nove"nápravě...dám svoje původní, ty vím, že fungujou no a budu doufat, že ložiska jsou ok...No ono se to kdyžtak projeví, hlavně že člověk sežene použ.nápravu za pětinu ceny.
Dám pak avízo, jak mi to šlo. Asi nepoužiju ty brzdiče na "nove"nápravě...dám svoje původní, ty vím, že fungujou no a budu doufat, že ložiska jsou ok...No ono se to kdyžtak projeví, hlavně že člověk sežene použ.nápravu za pětinu ceny.
Naposledy upravil(a) NOB dne 12 úno 2013, 22:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Sběrač informací

Co máš za problém s ručkou..?Pokud nejsou lanovody a brzdiče k.o. tak sundáš tunel kolem ručky, řadičky a šteluješ přitahováním matky chod ručky...
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..

-
- Sběrač informací
Neboj bylo to posichrovany;D Oukej okolo rucky primo...Na predchozim aute jsem to steloval primo na brzdici, tak jsem se radsi zeptal... pac vy co sem pisete mate koncern v maliku;)
Naposledy upravil(a) jeanragnotti dne 19 úno 2013, 11:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Sběrač informací
Automechanik;) Ale delal jsem to jen prvni dva roky, pak uz me zacla zivit huba;D Ale na svych autech si delam rad, zavodil jsem i a rad se svezu, takze na podvozkovy veci jsem ouchyl a vse si delam sam..za 10 let co jezdim jsem byl jen jednou nebo dvakrat v servisu, tak vetsinu spotrebnich veci na aute clovek sam zmakne a vetsi trable sem s autem nikdy nemel(jdu to zatukat);) Na tech cihlach to bylo chvili jen a nelezl jsem pod to.....bylo to na heveru porad jeste, ten jsem vyndal s napravou a s novou tam zas sel...a vpredu kola taky zajisteny, mam se rad to se nebojte;D