Diagnostika zapalovací cívky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobrý den,
prosím Vás, neporadil by mi někdo jak správně diagnostikovat 4pinovou zapalovací cívku VW Golf 16 V GTI rv. 1994. Jde mi o popis pinů, a co na jakém pinu naměřit. Děkuji moc za pomoc
prosím Vás, neporadil by mi někdo jak správně diagnostikovat 4pinovou zapalovací cívku VW Golf 16 V GTI rv. 1994. Jde mi o popis pinů, a co na jakém pinu naměřit. Děkuji moc za pomoc
diagnostika
Ty cívky jsou 4, každá samostatná pro jednu svíčku. Je to cívka s dlouhým nástavcem. Neporadil by mi někdo jaký konkrétní osciloskop + jeho orientační cenu. Děkuji
Re: diagnostika
Osciloskop jakýkoliv se dá říct. Stačí cívky nadstavit mezikusem...zapalovacím kabelem /jeden konec na svíčku,jeden do cívky/ pak vysokonapěťový snímač nacvakneš na tento kabel a můžeš snímat sekundár. Cívku necháš vytaženou venku a zapojenou.fafejta píše:Ty cívky jsou 4, každá samostatná pro jednu svíčku. Je to cívka s dlouhým nástavcem. Neporadil by mi někdo jaký konkrétní osciloskop + jeho orientační cenu. Děkuji
http://www.diagnostic-shop.cz/eshop/pro ... i-adapter/
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
Re: Diagnostika zapalovací cívky
Jseš si jistý rv.?fafejta píše:Dobrý den,
Možná jsi chtěl napsat 2004?
Kód motoru by taky neškodil aby někdo byl schopen ti poradit...
Naposledy upravil(a) Čert dne 27 úno 2013, 22:39, celkem upraveno 1 x.
Kód motoru nevím jaký je. Nevím kde ho vůbec hledat. Motor je složený z různých typů vozu. Blok je asi z nějaké Audi 80 rv. 1994 s vrtáním 82,5 mm a hlava z VW Golf GTI 16V. Elektronika je Haltech. Je to složený pro závodní účely, přeplňované velkým turbem Garrett GT 3582 R. Prosím Vás zajímalo by mne:
1) Kde hledat kód motoru (bloku motoru)
2) Potřeboval bych zjistit jaké piny u té zapalovací cívky jsou pro primární vinutí. Tušil bych to "+" a "INP" ale je to jen domněnka. Motor nemá vačkový snímač, tudíž cívky pálí paralelně.
Děkuji za případnou pomoc
1) Kde hledat kód motoru (bloku motoru)
2) Potřeboval bych zjistit jaké piny u té zapalovací cívky jsou pro primární vinutí. Tušil bych to "+" a "INP" ale je to jen domněnka. Motor nemá vačkový snímač, tudíž cívky pálí paralelně.
Děkuji za případnou pomoc