Spíš nižší ne? Problém nemusí být ve vstřiku,ale třeba v mechanickém stavu motoru. Prohod vstřiky mezi sebou a uvidíš,jestli se přemístí i ta korekce na jiný válec nebo ne.
Co přepady? Měřil jsi?
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
Proč jsi založil nové téma? Co je to za rok auta? s tou výměnou vstřiků mezi sebou to můžeš zkusit ale, budeš muset diagnostikou překódovat vstřikovače v jednotce. A co se týče té korekce na 2 válci, tak to není až tak strašný.
je to rok 2007. Jde o to že ten vstřik je slyšet, ale pouze když je teplý motor a z přepadu jde víc nafty než z ostatních, každopádně půjde na repas, ale nevím jestli když ho tam vrátím repasovaný, jestli ty další dva se upraví sami nebo bude potřeba zásahu přes pc, nebo jestli už taky nejsou chycený.
jo to určitě udělám, jen nevím zda se vyplatí vstřik repasovat nebo koupit v Holandsku nový, ten vyjde na cca 5 tisíc. nějak nemám moc dobrou zkušenost s repasovanýma vstřikama, nebo můžete někdo doporučit kvalitní firmu?
Pokud máš tu možnost,vem nový...nebo repas,ale přímo z fabriky. S těma firmama co opravují vstřik systémy je to těžké,všichni chtějí vydělávat...tak se někdy stane,že ti napovídají,jak je všechno špatné a musí se to opravit. Neříkám že všechy to dělají takto. Možná jsou i poctivci,to je ale dneska vzácnost.
Nedávno jsem jednomu místnímu servisu objednával dva Denso regulační ventily do čerpadla cena 2x2800kč. Výměna těchto ventilů před rokem v jednom bosch servisu,kam si to tento servis dal před tím... 15.000kč...výměnit ventily=práce na 10 minut. Chápu že otestovaní a to vše kolem taky něco stojí...ale až takhle...to už je moc.
Já osobně je nechávám repasovat v Opravárenském podniku v Rasoškách /kousek od Hradce Králové/ a spokojenost. Cena cca 4000 za kus. Kontakt najdeš na internetu.
Záruku dávají, nikdy jsem to nepotřeboval, ale jsem téměř přesvědčen, že kdyby se tak stalo, tak se všechno dá svést na špatnou naftu. Ale to je jen taková moje myšlenka a vůbec ji nedávám do souvislosti s Rasoškami. Zatím spokojenost. Dostaneš k tomu spoustu papírů /protokoly ze zkušebny atd./
Neni lepší BOSCH nový za 6900,případně ještě levnějsí repas přímo z Bosche...záruka 2 roky
než repas za 4000.- se zárukou 6měsíců navíc jen na to, co se měnilo?
Vymění ti trysku,která stojí v nákupu cca 1100 a ten zbytek je vývar.
Ale třeba ty Rasošky mají oficiální zastoupení Bosch. Tak jako přímo u výrobce nebo kde? Já jsem se s tím, kde sehnat co nejlevněji vstřiky nalaboroval docela dost. Mám kontakty v Německu i Holandsku a nakonec jsem skončil v Rasoškách. Netvrdím, že se nedaj sehnat třeba levněji, ale mně se to nějak nepodařilo.