Vymena oleje Audi 2.0 Tdi 105kw CAGA - Spravny objem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Vymena oleje Audi 2.0 Tdi 105kw CAGA - Spravny objem
Ahoy menil jsem olej v tomto motoru. Nema merku. V prirucce cca 5 litru oleje. Tak jsme tam nalili 5 litru. Pocitac ukazuje MAX predtim mezi MAX a MIN. Muj dotaz je, jestli msm.resit ze je ho tam moc. Nekde uvadi 4.3 litru a nebo je tolerance tak velka, ze pokud neni prelito o 2 litry vse je OK. Mechos rikal neco o prepadu atd, ale to asi z logiky zadnej motor nema a proste tam olej cirkuluje. Jste tu zkuseni tak co ted ? Predpokladal jsem xe v Audi prirucce cca 5 litru je 5 litru a neresil. Zarazilo me to MAX s pak rozchazejici se udaje na netu...
Dikes za reakce
Dikes za reakce
-
- Nováček
Takze ikdyz mechos zavrel vypustak pred vymenou filtru tak by po naliti 5 litru nemela vzniknout zadna tragicka udalost doufam. Predpokladam ze vse co neni nasakle ve filtru odtece pryc ikdyz je filtr stale pritomen. Chapu ze je pakarna zvedat a sundavat auto a navic nedelal prvni
Nerad bych posral motor. Nechapu ze merka neni z vyroby. Picitac to nameri az nekdy a stejne nerekne prelito ! Mne ukazuje MAX a to me desi trosku.

jo takhle můžeš pořád jak debil mlátit kapotou a běhat zapínat klíče 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ty auta bez měrek jsou fakt na hovno...
tuhle jsem dělal e92 a to stejný....
nalil jsem 5L a ukazovalo to min, tak jsem nalil celej litr a furt stejný, přitom ta náplň je někde kolem 6L" ( 2.5i )
no radši jsem tam víc nelil s tím že to zkouknem za ýden
ten olej se dá měřit myslím jen u nastartovanýho motoru, což je další unikát..
tuhle jsem dělal e92 a to stejný....
nalil jsem 5L a ukazovalo to min, tak jsem nalil celej litr a furt stejný, přitom ta náplň je někde kolem 6L" ( 2.5i )
no radši jsem tam víc nelil s tím že to zkouknem za ýden
ten olej se dá měřit myslím jen u nastartovanýho motoru, což je další unikát..