potřeboval bych poradit, jak dostat ven altík. Co všechno odmontovat, abych se na tu potvoru dostal.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
dneska sem nakupoval díly na repaspeters81 píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit, jak dostat ven altík. Co všechno odmontovat, abych se na tu potvoru dostal.Zlobí mě totiž dobíjení. Auto má něco přes 200tisíc km, má ho cenu repasovat a nebo sehnat novej.
Díky všem za radu.
Jarda S. píše:dneska sem nakupoval díly na repaspeters81 píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit, jak dostat ven altík. Co všechno odmontovat, abych se na tu potvoru dostal.Zlobí mě totiž dobíjení. Auto má něco přes 200tisíc km, má ho cenu repasovat a nebo sehnat novej.
Díky všem za radu.
ložiska 380,-
uhlíky 70 ,-
sběrný kroužky 145.-
jestli ti to stojí za ušetření několika tisícovek je na tobě
Jen bych dodal že bych měnil i mustek komplet s regulatorem, pokud je na sračky,pak to dělat 2x pak se nevyplatí a teď seženeš za 4 litry novej altík v palu v kromclu!Teď sem dělal na ASV altik preventivně po 400 tis km rok 2001 octa a poslali mi altik a po asi 30 minutách jízdy se rozteklBiimbo píše:Jarda S. píše:dneska sem nakupoval díly na repaspeters81 píše:Zdravím,
Díky všem za radu.
ložiska 380,-
uhlíky 70 ,-
sběrný kroužky 145.-
jestli ti to stojí za ušetření několika tisícovek je na tobě
a co když odejde dioda?
to už nejni tak veselý diody stojí kolem 1800Biimbo píše:
a co když odejde dioda?