6q z FI RS do FII 1.9TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
6q z FI RS do FII 1.9TDI
Nikdy jsem FII neřešil, ale je to reálné bez zásahu do kastle? Případně co dalšího to obnáší... Díky 
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
-
eurotuning
- Nováček
Dobrý den,
nabízíme mnohem jednodušší řešení, navíc 6 stupňová převodovka z Fabie RS nemá o moc delší 6 než je 5 5 stupňové převodovky a váží o 15 kg více.
Nabídneme Vám ekonomickou-komfortní variantu, úpravíme vaši převodovku na 6 stupňovou. Montáž trvá cca 4 hodiny, žádné díly na autě se nemění.
http://www.eurotuning.cz/
nabízíme mnohem jednodušší řešení, navíc 6 stupňová převodovka z Fabie RS nemá o moc delší 6 než je 5 5 stupňové převodovky a váží o 15 kg více.
Nabídneme Vám ekonomickou-komfortní variantu, úpravíme vaši převodovku na 6 stupňovou. Montáž trvá cca 4 hodiny, žádné díly na autě se nemění.
http://www.eurotuning.cz/
- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím, mám FJW akorát v F1 a při tachometrových 180 km/h točí 3000ot.By mne zajímalo kolik jede při stejných otáčkách ten 5ti kvalt v FII..
A pokud se vleze, tak cenově to bude zcela jistě přijatelnější než zmíněná ůprava..
A pokud se vleze, tak cenově to bude zcela jistě přijatelnější než zmíněná ůprava..
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
-
eurotuning
- Nováček
mám ruma a dá 200km/h na to šup, ale řve to jak zavalenej horník ,dál nejsou kolečka v převodovce. Ta šestka by bodla,ale 30 bych do toho nedal ani za boha. taky mě zajímá, co do toho jde nacpat...papouch22 píše:muj room ma taky 140kmH pri 3000tis kdyby to nekdo zkousel tu prevodovku z FRS tak dejte urcite vedet jestli se to tam vleze