Nevyhnutelná srážka, bag u těhotné ženy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Nevyhnutelná srážka, bag u těhotné ženy
Jsou nějaké fígle pokud vím že se nevyhnu srážce abych minimalizoval poranění? Něco jako sklopit hlavu atp?
Potom dotaz - u řidičky - těhotné ženy se airbag nevypíná?
Potom dotaz - u řidičky - těhotné ženy se airbag nevypíná?
jestli chceš ochránit břicho tak existuje pás kterej stahuje bezpečnostní pás ve voze pod pukek s miminem jeden mám klukovi už bude 20 měs a další dítko neplánujeme kdyžtak SZ
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
o tuto ochranu se stará především výrobní závod na nárazových zkouškách
jinak zde to mají promakaný http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7494,d.ZWU

jinak zde to mají promakaný http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7494,d.ZWU

- Carlos TDI
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
V televizore som predcasom sledoval nejaky program kde sa presne o tomto bavili odbornici a jednoznacne odporucali aby sa tehotna zena priputala tak aby spodna cast pasu isla tesne nad nohamy pod bruchom. Ukazovali tam aj podrobne detaily z crasch testov kde bola "tehotna" figurina nepriputana, priputana nespravne a priputana spravne.
za týden to budou 2 roky co měla mlada čelní bouračku.byla v 6 měsíci.připoutaná a bag samozřejmě vylétl. G IV byl uznana totalka. ptal jsem se ji jestli ji nebolí břicho od pasu a že to pry ani necítila,ten předpínač pasu zafungoval tedy perfektně.byla"jen "v šoku tak ji v nemocnici prohledli a pustili domu.
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Škoda Felicia combi 1.3MPi
to bolo stastie..gratulujem..venouš píše:za týden to budou 2 roky co měla mlada čelní bouračku.byla v 6 měsíci.připoutaná a bag samozřejmě vylétl. G IV byl uznana totalka. ptal jsem se ji jestli ji nebolí břicho od pasu a že to pry ani necítila,ten předpínač pasu zafungoval tedy perfektně.byla"jen "v šoku tak ji v nemocnici prohledli a pustili domu.

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Jo, ty "stahovače" pásů asi nebudou od věci, ale už jsem viděl opatrnou maminku, který toto použila a pak si stejně namáčkla sedačku na volant tak, že jím pomalu brousila o břicho
Občas je lidská blbost nezměrná 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG