Parkovací brzda passat 3c
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Parkovací brzda passat 3c
Čau chlapi,mam problém s elektronickou ruční brzdou. měnil jsem vzadu kotouče a desky,pres diagjsem otevrel el brzdu,vypnul všechno a druhý den jsem to šel skládat. poskládám to,dám na diag. pístky dopředu a ukazuje mi to chybu 02432 napájecí napětí motoru levé park. brzdy. sundal jsem motor dal na baterku ten je ok. tak jsem ho vyzkoušel připojit na druhou stranu a od té doby přestala jít i pravá strana 02433 zkoušel jsem odpojovat baterku,opticky kontroloval kabeláž zkoušel základní nastavení ale bez komunikace. píše to chyby 02433,02432,02429,02426. už si nevím rady,dělám to známému a potřebuji to co nejrychleji vyřešit... nemáte někdo radu?
Sakra dnes sa mi to stalo taktiež, bol tam ľavý motor zadretý(vlastne motor by aj išiel ale to co otáča piestik to bolo zadreté ), dal som dole oba vyčistil som tu gumu (tesniacu, praskajú tie umelinové boky kvôli oxidácii ktorá to roztláča z vnútra kým praskne potom sa tam dostane voda a pomaly koniec)no dal som oba naspäť aj ten zlý lebo ho zoženiem budúci týždeň. Ale potom to iste co tebe co bola len na jednej strane ta chyba objavilo sa to hneď aj na druhej. A samozrejme ani vymazať chybu no nič ani tu dobru stranu.(aj keď si myslím že by malo aj tu ešte zlu stranu lebo ten motor je dobrý len nevie pretočiť to zadreté ale ako bez pohybu toho motora to jednotka nemá ako zistiť. A kým tam to bude nepôjde ani výmena platniciek ,no nič. Neviem co tam je za chybu káble dobré akurát sa na tomto passate dosť kazí aj ten gombík na palubovke ale neverím ze to kvôli tomu . O týždeň to budem riešiť podrobnejšie. Potom napisem.
Chyba ta istá.a potom takisto to hodilo aj na druhu stranu a ani zaboha vzmayať.
Chyba ta istá.a potom takisto to hodilo aj na druhu stranu a ani zaboha vzmayať.