NEVYPINA SPOJKA agr...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
NEVYPINA SPOJKA agr...
nazdar chlapy... nevypinala mi riadne spojka... rozobral som valceky obidva... na hlavnom som chybu nenasiel.. na pomocnom som vymenil tesnenia... poskladal, odvzdusnil... a spojka riadne nevypina... ked stlacam pedal, pol auta sa spanuje...na valcekoch vidno, dobre ze nevybuchnu... no spojka nevypne riadne... jednotku tam horko tazko natlacim... uz neviem co s tym moze byt... jedine az spojka na hriadeli... pomozte..
Škoda Octavia I Elegance, 1,9 TDI ASV
Seat Ibiza 6k2 1,9 TDI 66kw AGR, 17" AEZ Bimo, BREMBO MAX 280mm+239mm,VA, S764, soft by Tuning-RC, VR6 prítlačák...KPOWER cca 165PS 360NM... vo vyvoji
VW Caravelle T5 2,5 TDI 4motion
Seat Ibiza 6k2 1,9 TDI 66kw AGR, 17" AEZ Bimo, BREMBO MAX 280mm+239mm,VA, S764, soft by Tuning-RC, VR6 prítlačák...KPOWER cca 165PS 360NM... vo vyvoji
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
este niekto nejaky napad... co tak zaseknuty pritlacak na hriadely?? strieknut tam zhora uvolnovaci sprej?? 

Škoda Octavia I Elegance, 1,9 TDI ASV
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Tvoj popis závady je príliš stručný na stanovenie diagnozy . Ak je tam dvojhmota , tak je najskôr chyba tam . Ak nie , pripomína mi to zničenú lamelu spojky . Faktom je že spojka vypína len čiastočne , teda vyššie prevody by mali isť radiť cez synchrony.
Spojku si odvzdušnil ? Ako - popíš .
Opakované našľapanie spojky pomáha ?
Kde zaberá spojka ?
Podozrivé zvuky pri púšťaní spojky , prípadne chvenia ?
Koľko km má spojka ?
Spojku si odvzdušnil ? Ako - popíš .
Opakované našľapanie spojky pomáha ?
Kde zaberá spojka ?
Podozrivé zvuky pri púšťaní spojky , prípadne chvenia ?
Koľko km má spojka ?
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Na AGR byla páka ještě poctivá...
Před chvílí jsem měnil na svém KO převodovku a již jsem měl "ojetou" tu čelní plochu vypínacího ložiska a i jeho druhá strana měla odřené ty "kolébky" a již to vydřelo prohlubně v těch kluzácích na vypínací páce... takže tak cca - 4,5mm celkem (ve středu páky)... to znamená pak cca 1cm výsuvu spojkového válečku navíc (na konci páky)...
Tady jsou moje fotky, kde je to vidět:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... s&start=75
Mě to teda ještě vxpínalo, ale v kombinaci s ojetým přítlačákem apod.... asi to budeš muset rozhodit...
Před chvílí jsem měnil na svém KO převodovku a již jsem měl "ojetou" tu čelní plochu vypínacího ložiska a i jeho druhá strana měla odřené ty "kolébky" a již to vydřelo prohlubně v těch kluzácích na vypínací páce... takže tak cca - 4,5mm celkem (ve středu páky)... to znamená pak cca 1cm výsuvu spojkového válečku navíc (na konci páky)...
Tady jsou moje fotky, kde je to vidět:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... s&start=75
Mě to teda ještě vxpínalo, ale v kombinaci s ojetým přítlačákem apod.... asi to budeš muset rozhodit...
GIV Variant TDi ???kW