Národ sráčů NOVINKA

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

titan0306
Aktivista
Odpovědi: 0

Národ sráčů NOVINKA

Příspěvek od titan0306 »

Tak dnes mi bylo doručeno trestní stíhání z Neoprávněného podnikání.
To by mě tak nepřekvapilo z důvodu osobního zájmu umrdanců Krále a Smolky, protože nejsem bonzák, který jim řekne a potvrdí i to co není pravda pod pohrůžkou, že to jinak odnesu sám.
Ale co mě udivuje, že člověk tady někomu něco prodá, kupující to div nechce zdarma a prodejce aby ještě zaplatil poštu. A když přijde chlupatej, který si nechá od Pošty vyjet seznam poštovních poukázek na jméno které potřebuje a poté se obtěžuje kontaktovat odběratele tak ten mu zdělí co bylo v balíku jak to bylo zabaleno, atd..
Takže nejlepší je všem nasrat, ať si jezdí do autorizáku nebo osobně.
Každá strana ať si to přebere jak potřebuje.
Těch sdílných spoluobčanů tu mám 3 A4, no není to krása :roll:
p.s. A pozor, do získání vašich financí se započítává i poštovné, které si dovolíte připočítat ke zboží. (LOL)
Naposledy upravil(a) titan0306 dne 22 črc 2013, 08:58, celkem upraveno 1 x.
Tel:776005385 Nový Bor
r.martinec
Aktivista

Příspěvek od r.martinec »

no to je teda něco. :x asi nás pozavíraj všechny.
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

kdyby nas ty kurvy nekrouhali tolik na danich, nesnizovali platy ,nezdrazovali kazdou vec ktera je potreba k dennimu zivotu,
tady platis vselijaky poplatky za chvili se bude platit poplatek za dest za slunce usrani v atmosfere za votevreny okno tak si pak muzeme klidne dovolit jezdit do autorizaku jenze to ty nasi tluc huby netusi banda debilu a plne s tebou souhlasim (wallbash)
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Posílat poštou větší nmožství zásilek je blbost, to už tady bylo. Na Aukru je toto taky docela průser dneska.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

No to si děláš prdel ne? :?
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ceska posta je nejvetsi pakaz a vezte, ze se jedna o nejvetsi bonzaky co snad jsou. Duvod je prosty - je to statni organ tak proc by nepomahal proti kraceni dani, vzdyt z toho je tez ziva.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

To nemuzes myslet ani vazne
To muze posta poskytovat takove informace?
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
kukurelli
Přispěvovatel

Příspěvek od kukurelli »

To si dělaj prdel? hlavně že si každej stěžuje, a pak jde práskat? :o ach můj bože,to neni už možný :roll:
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

A kdo si vzpomíná na toto téma?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Když jsem koukal do spisu jiné záležitosti, tak jsem se dozvěděl, že SEZNAM.CZ poskytl moje přihlašovací údaje do e-mailu a shodou jsem měl stejné heslo jako sem, takže mi to bylo hned jasné.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Kornout píše:Posílat poštou větší nmožství zásilek je blbost, to už tady bylo. Na Aukru je toto taky docela průser dneska.
Jj, Aukro mám také v soupisu od r. 2007.
skeletor
Přispěvovatel

sračka

Příspěvek od skeletor »

titan0306 píše:
Kornout píše:Posílat poštou větší nmožství zásilek je blbost, to už tady bylo. Na Aukru je toto taky docela průser dneska.
Jj, Aukro mám také v soupisu od r. 2007.
jo takovejhle výslech jsem absolvoval už 2x taky.. vyšetřovatel za mnou přijel z Vyškova až do Brna do práce a doluje ze mě, kdo je ten a ten a co jsem od něj koupil za 60,- !!!!!!!! korun na aukru. Pak další cca 3 měsíce zpět, co jsem koupil za 600. Řekl jsem mu, že to mohlo byt cokoliv, že su socka a všecko kupuju použitý. Přijde mi to, že když ukradneš 10milionu nedovolí si a tebe, ale prodáš na aukru troje cvičky, tak si to lenoch vyjede, odešle tresňák a má splněno! Chce se mi tady z toho zvracet!!
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

ono na cokoliv na co vznikl doklad či smlouva je dohledatelný. Jsme národ zavistivců. No a proto jezdím na nákupy kauflandu a podobně osobně ale to myslím všichni víme :P
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
marthass
Přispěvovatel

Příspěvek od marthass »

Humus.
To si clovek nemuze na aukru prodat par veci, ktere si nakoupil do foroty nebo rozebral nejakou starší káru?

Kde je ta hranice?
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Osobně to vidím jako největší kurvárnu, ale nemůžu si odpustit jednu poznámku: někoho jsi musel docela nasrat, jinak tyto věci OČTR přehlížejí.

Zkrátka jak se říká, udělej jej na co chceš.

P.s. jestli jste byli někdy podat vysvětlení nějakému komisaří, tak je Vaší povinností (jak fyzická tak právnická osoba) se dostavit a strpět otázky různého typu, i přesto že se chová arogatně, klade Vám zavádějící otázky, cíleně manipuluje, doporučuji důrazně číst protokol 2-3.x, je schopen do něk napsat i to co jste nevypověděli, respektive v jiném kontextu!

Dle názoru advokáta, platí zásada: mlčeti zlato, ukaž co na mě máš a pak něco vypovím.
Každopádně počítejte s tím, že pokaď koupim zřejmě kradenou věc (například je podezřele nízká cena) snadno se ze svědka může stát obviněný-spoluviník.
Můj známý za to dostal podmíněný trest, že v 17 letech koupil na diskotéce Walkmana, byl za hodně dobrou cenu a do protokolu uvedl, že tušil o nelegálním původu této věci a ten zmrd, který to zcizil do protokolu uvedl: kradl jsem to na zakázku...

Závěr: od policajta v pozici komisaře, nečekejte nic dobrého, za to že někoho udělá, má premie a je mu úplně jedno jestli udělá recidivistu či manžela živící rodinu, který chtěl ušetřit a koupit třeba levná kola..
Je to úroveň dnešní doby!
Naposledy upravil(a) jear ewing dne 19 bře 2013, 08:36, celkem upraveno 1 x.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... rozebrat nějakou starou káru? Také se chystají změny (noteeth):
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013031701
GIV Variant TDi ???kW
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“