Tak to je smůla. Mám dojem, že se opravdu jako samostatný díl sehnat nedá. Jedině celé prodloužení, v Etce je pod pozicí 17. Anebo druhovýrobu - třeba to někdo samostatně dodává.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Tak třeba můj problém je, že ten silentblok kolem toho ložiska mám potrhaný. Čili já bych to když už, tak potřeboval celé. Ale zatím to neřeším (a kdo ví, jestli vůbec budu).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Já se takhle trápil s dieselem Ford, kde je podobné, pořád jen celou poloosu a nakonec jsem to sehnal a tam to šlo normálně naklepnout, je tam malý přesah..,
jasně. kroužek jsem stahnul stahovakem, šel jak po masle a to uložení s ložiskem vymačknul na lisu taky lehce ... zpátky to půjde taky parádně. akorát mě zarazilo, že ať jsem sháněl kde jsem sháněl tak na mě koukali jak když jsem spadnul z višně ..... vždyť je to jen ložisko, to se to nikomu nekazí ?