porovnání Motocom vs Maha
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
porovnání Motocom vs Maha
Na otázky kdo co kde nebudu odpovídat, je to jen pro porovnání, né pro vyvolání hádky. Je to blbě vidět, tak Motocom 145ps 331Nm Maha 135ps 284Nm

:-@
Re: porovnání Motocom vs Maha
Asi nekde chybanejsem-naivka píše:Na otázky kdo co kde nebudu odpovídat, je to jen pro porovnání, né pro vyvolání hádky. Je to blbě vidět, tak Motocom 145ps 331Nm Maha 135ps 284Nm

Audi s8 d3 5.2 v10
- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zaujímavé, že priebeh série na motocome sa náramne podobá na priebeh na mahe
či tam nebude problém s reguláciou turba, lebo taký rozdiel krúťaku je moc veľký, a na grafe je trochu vlnovka
(by sa zišlo nalogovať , keď sa tu už o tom bavíme)
maximum výkonu.. na to vplýva v prvom rade kvalita chladenia počas merania, to je sakra rozdiel či je teplota vzduchu za IC 50 alebo 75stupňov...
nechce sa mi veriť aby bol rozdiel medzi motocomom a mahou taký obrovský
však časom sa snáď vyjadria aj ladiči čo mali motocom a mahu
či tam nebude problém s reguláciou turba, lebo taký rozdiel krúťaku je moc veľký, a na grafe je trochu vlnovka
(by sa zišlo nalogovať , keď sa tu už o tom bavíme)
maximum výkonu.. na to vplýva v prvom rade kvalita chladenia počas merania, to je sakra rozdiel či je teplota vzduchu za IC 50 alebo 75stupňov...
nechce sa mi veriť aby bol rozdiel medzi motocomom a mahou taký obrovský
však časom sa snáď vyjadria aj ladiči čo mali motocom a mahu
powered by rb-digital.sk_____________
Motocom / Super Flow zde
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Takže taková senzace to zas jistě nebude...
Otázka je taky asi kdo a jak a co chce / nechce nabrzdit...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Takže taková senzace to zas jistě nebude...
Otázka je taky asi kdo a jak a co chce / nechce nabrzdit...
-
- Aktivista
No, nastesti, si muzeme byt jisti, ze to neni porovnani DP a CHF Praha, protoze paklize mel Hegesak 255 koni a Jim si ho s 275 konema s prehledem daval, je to overeno praxi. Zbyva otazka, jak to bude ted, kdyz ma Hegesak o 5 koni vice ... na to nam snad odpovi sobota 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Pak nechapu duvod porizeni brzdy z tve strany.Brouk píše:vetsinu lidi zajima jak to jede a kolik je rozil serie - uprava nez nejake kone na papire nic neznamenajici
Dekujeme za priznani, bohuzel, v tomto pripade se nejedna o polehcujici okolnost.Brouk píše:Stejne si kazdej meri jak chce a basta !
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ja zmerim na seriovem aute seri !......Forest píše:Pak nechapu duvod porizeni brzdy z tve strany.Brouk píše:vetsinu lidi zajima jak to jede a kolik je rozil serie - uprava nez nejake kone na papire nic neznamenajici
prave na ten rozdil serie - uprava ......
Dekujeme za priznani, bohuzel, v tomto pripade se nejedna o polehcujici okolnost.Brouk píše:Stejne si kazdej meri jak chce a basta !
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Brouk píše:ja zmerim na seriovem aute serii !......Forest píše:Pak nechapu duvod porizeni brzdy z tve strany.Brouk píše:vetsinu lidi zajima jak to jede a kolik je rozil serie - uprava nez nejake kone na papire nic neznamenajici
prave na ten rozdil serie - uprava ......
Brouk má pravdu v tom že 95% lidí co se třeba u mě ukázali na úpravě potom auto na brzdě nechtěli změřit se slovy a proč? když to poznám na silnici
těch takových "zapálených" co chtějí měřit je fakt málo, "normální" lidi to nezajímá, u mě je taky s podivem že když mi přijede serie na změření změřim +- hodnotu výrobce-asi hromada anomálií když vidim kolik lidí tu změří v serii i o 15-20 víc než by mělo auto mít
co se týká benzínů kteří mě zajímavý v první řadě je to nejmíň 95% tak jak mají v techničáku zbytek šel na vrub stavu motoru nebo nějaké závadě, k tomu co se tady řeší stačí se podívat na použitou normu na grafu a hned se nám výběr adeptů na změnu hodnoty setrvačnosti z úží
,v první měření nebyla chyba třeba v měření atd ale prostě změněn jeden rozhodující údaj pro výpočet grafu 

Karlovy Vary
moravia-tuning.cz
moravia-tuning.cz
-
- Přispěvovatel
Forest píše:No, nastesti, si muzeme byt jisti, ze to neni porovnani DP a CHF Praha, protoze paklize mel Hegesak 255 koni a Jim si ho s 275 konema s prehledem daval, je to overeno praxi. Zbyva otazka, jak to bude ted, kdyz ma Hegesak o 5 koni vice ... na to nam snad odpovi sobota
Nešlo o žádnej konkrétní případ a útok na někoho, reakce Foresta vypovídá zas o jeho pokřiveným myšlení, neber to jako útok na tebe, ale přemejšlíš jedním směrem. Proti Hegešákovi taky nic, ale jezdí jako žena (moje řadí o dost rychleji), což se ukázalo a porovnávat jeho jízdu s kýmkoliv nemá vypovídající hodnotu. Mám informace, že mu to kouřilo a to mě překvapuje, protože jsem byl u ladění a dost mu záleželo na tom, aby to ani nečoudlo. Bylo by možné to přeměřit na Maze? Doufám, že zas nebude zle

:-@
-
- Aktivista
V pohode Zizalo, ja v tomto konkretnim pripade souhlasim - slo mi jen o to, aby to nekdo nepausalizoval a nevztahnul to proti DP, takze ANO, slo mi jen o tento smer, nic vic, nic min.
A o tom razeni zadna, jak jsem byl ted v Milovicich tak to mohu bohuzel jen potvrdit. Jinak co jsem videl, tak mu to rozhodne kourilo, nicmene predpokladam, ze se jedna o soft na sprinty, nebot se mi sam zminoval, ze ma zajem o prepinac softu coz jsem vzdy razil a i Richard muze potvrdit, ze jsem to byl prave ja, ktery ho "kopal" do toho, aby ho vyvinul. Ostatne, ja sam jsem ho mel uz v roce ?2002? od Maxacu. To byl ovsem ale pouze takovy ten trapny, vyuzivajici adresovani a nebyl blbuvzdorny.
A o tom razeni zadna, jak jsem byl ted v Milovicich tak to mohu bohuzel jen potvrdit. Jinak co jsem videl, tak mu to rozhodne kourilo, nicmene predpokladam, ze se jedna o soft na sprinty, nebot se mi sam zminoval, ze ma zajem o prepinac softu coz jsem vzdy razil a i Richard muze potvrdit, ze jsem to byl prave ja, ktery ho "kopal" do toho, aby ho vyvinul. Ostatne, ja sam jsem ho mel uz v roce ?2002? od Maxacu. To byl ovsem ale pouze takovy ten trapny, vyuzivajici adresovani a nebyl blbuvzdorny.