Nissan Qashqai 2.0 dci strata výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nissan Qashqai 2.0 dci strata výkonu
Zdravím všetkých, mám Nissan Qashqai 2.0 dCi AT a veľký problém. Auto pri prudšej akcelerácii stratí výkon. Keď uberiem a počkám niekoľko sekúnd tak auto pôjde chvíľu normálne a znova stratí výkon. Bol som s tým v autorizovanom servise aj u garážových odborníkov a na nič neprišli. Bol vymenený senzor protitlaku výfukových plynov, ktorý ukazoval nezmyselné hodnoty, čiastočne to pomohlo, ale chyba pretrváva. DPF je vyriešené natrvalo. Po odstranení DPF to dosť dymí pri akcelerácii, čo sa mi nezdá.( predchádzajúce auto peugeot 206 2.0 Hdi nemal dpf a žiadny dym z toho nešiel).Ešte padlo podozrenie na lambda sondu. Môže to spôsobovať? Mal niekto podobné príznaky? Ďakujem
Jenže pokud ti DPF neodstranili správně tak jsi právě přišel o část závad které ti to nenapíše protože ti při odstranění zakázali jejich kontrolu.Pak je hledání závad hodně složité a nezbejvá ti nic jiného než kontrolovat jednotlivé parametry a hledat něco podezřelého.Lambdu bych odpojil egr překontroloval a pak hledal dál.
- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nissan Qashqai 2.0 dci strata výkonu
najskôr chyba v egr, treba ísť na dobrú diagnostiku a sledovať dáta počas bežiaceho motoru, tým sa to dá odhaliťmajkom píše: dosť dymí pri akcelerácii