spojka s-max

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lp
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

spojka s-max

Příspěvek od lp »

V neděli jsem se stal novým majitelem ojetého S-maxe 2.0tdci 103kw.A dnes se mi stala zajímavá věc.Při rozjezdu 1 potom2 stupeň a motor šel do otáček a auto se nehýbalo(proklouzla mi spojka)smrad to byl pěknej.Stalo se Vám to někomu?Má najeto 120tis km.
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: spojka s-max

Příspěvek od whiskadelic »

ahoj, mam smaxe po bmw e46 330d 200ps. mno spojka, plyn, je to vsechno zvlkastni. jeste sem si nezvykl na rozjezdy. divne to reaguje. ma to prodlevu, spozdeni, kdyz pridam trochu vic, prida to moc :) no sranda. jinak k te spojce. kdyz jedu se studenym, motor pada pomalu z otacek a spojka je hodne mekka. az se zahreje je to v pohode. na 120t km to je divny. kdes to koupil? proveril sis to auto? www.fordzona.sk atd?
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
lp
Přispěvovatel

Příspěvek od lp »

Koupil jsem to od 1majitele co si to nechal dovést z německa.Najel jsem od incidentu zatím asi 50km a zatím to neudělalo,tak uvidím.Pozdější peakce plynu je prý způsobená plynovým pedálem(pomale reaguje elektronika)Pomalé padání otáček eliminuju řazením okolo2200tis otáček.Netočím to.Jak jseš jinak spokojen s S-maxem.
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiskadelic »

Ujel jsem asi 2500km od koupě. Jsem s nim spokojeny, co se tyce prakticnosti, prostoru, je tam velka navi, coz jsme nemel v e46. Podvozek snese dost, az jsem byl prekvapenej. Trosku nekdy citim, ze odskakuje zadek. Njn bmw to neni, ale na takovy bus, je to solidni. MOzna tlumice by to chtelo nove. Mam tam 18" 235tlky, je to tvrdsi. Koupil jsem to kvuli cekajicimu prirustku v rodine a e46 uz mela dost najeto a chtel jsem vyssi auto. Ale nejde tohleto srovnavat s e46. Ale ta reakce se snad da upravou jednotky vylepsit... Spotreba je kolem 7.4 Vynuloval jsem to kdyz jsem to koupil a bylo tam 6.0 Mam tezsi nohu :)
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
Odpovědět

Zpět na „Ford“