Prosim o pomoc ODPOJENIE IMOBILIZERU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosim o pomoc ODPOJENIE IMOBILIZERU
Chalani prosim vas da sa na seat inca odpojit imobilizer cez vag - com?
V pripade nahradneho vozidla "na diely" co je potrebne prehodit aby to islo?
Riadiacu imobilizeru (cierna skrinka nad poistkami)
Riadiacu Motora
Budiky
Kluc (resp. chip z kluca)
Alebo staci len:
Jedna sa inak o SEAT inca 1.4 benzin 44KW AEX
Riadiacu Motora
Budiky
Alebo staci len:
Jedna sa inak o SEAT inca 1.4 benzin 44KW AEX
Chlapci preco? no ... Mal som kluce na šnurke na krku, kosil som zahradu na kosacke co sa na nej vezies ... ta spina mi zdochla po sediacky mi nechcela chitit tak som sa postavil a snurou som ju startoval. kluce mi zavadzali na krku, tak som si ich polozil na sedadlo. po polhodine konecne kuva kosacka chitila tak som nasraty naskocil na nu. a kto by to povedal kluce boli na sedacke a? ... DRZTE SA ... POKOSIL SOM ICH ... "bonus" nasiel som cepel, druhu polku kluca (ovladanie bez plosaku) a samozrejme bez immo ... "Bonus2" dnes som nasiel plosak kusok mikro chipu s plosaka asi 2x5mm ale nie immo. Som zo ZH tu sa take nic nepredava ako new immo(chip) s kodom. Jedine objednat cez net. auto doma bolo jedine pojazdne bolo .... (bolo) je Nedela mam ist zaviest diely mimo mesta (€) a spusta dalsich problemou proste je to v Pcku ...
PRETO TO POTREBUJEM SURNE DEAKTIVOVAT A NEVIEM SA KTOMU DOSTAT
Inak mam vag Com 304.1 som Mechanik ale neviem ako nato Prosim Helfnite Mi ... dikes ... PAN BOH ZAPLAT
PRETO TO POTREBUJEM SURNE DEAKTIVOVAT A NEVIEM SA KTOMU DOSTAT
Inak mam vag Com 304.1 som Mechanik ale neviem ako nato Prosim Helfnite Mi ... dikes ... PAN BOH ZAPLAT
Bratu a Odpojenie by si nevedel mi pomoct. Si jediny co si aspon Zareagoval ... Thanks ... Musi sa dat nejako odpojit a obist ten skur...ní "immo" ... ja sa az takto do diagnostiky neviznam ja vag ovladam iba vdaka VISu ....
A ked nie z vag 304.1 aky mam stiahnut kolkatku 409.1? Vag Tacho uz stahujem ....
Ale ak nemas na podrobnejsie rozobratie problemu mojho nadherneho cas tak tak ci tak vrela vdaka aspon si ma uistil v mojom predchadzajucej dedukciii ...
A ked nie z vag 304.1 aky mam stiahnut kolkatku 409.1? Vag Tacho uz stahujem ....
Ale ak nemas na podrobnejsie rozobratie problemu mojho nadherneho cas tak tak ci tak vrela vdaka aspon si ma uistil v mojom predchadzajucej dedukciii ...
-
- Aktivista
-
- Aktivista