ford v nouzáku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zbynal
Sběrač informací
Odpovědi: 0

ford v nouzáku

Příspěvek od zbynal »

Prosím vás o radu,Ford tranzit 2l tdci bliká kontrolka žhavení, je pořád v nouzáku,a píše mez klepání 2 válce překročena,vstřikovače jsem nechal přeskoušet,chyba nejde smáznout,a je fakt ,že motor již delší dobu nemá ůplně hladký chod. má nejeto cca 350000km
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Ty vstřiky se musejí všechny znova nakodovat jednotka zapomela že ma druhý vstřik a ten bude na odchodu do většných lovišť....po správném nakodování chyba zmizi sama...
zbynal
Sběrač informací

Příspěvek od zbynal »

jo to jsem nedodal,vstřiky jsou řádně odskoušeny a nakodovaný i znovu kontrolovaný kody,ty jsi se s tímto setkal a psalo to tuhle hlášku?
toyota.kzj
Přispěvovatel

JJ uz hodnekrat a nekdy jsem to musel kodovat dvakrat i trikrat zalezi cim je kodujes....kazdopadne se muzes podivat na stavajici kodovani pokud ti to pujde,a uvidis zda jsou spravne nekodovany. ja to delal ze jsem je nakodoval a hned mazal chyby a slo to nekdy ne takze znova nakodovat a zmizela chyba sama. kazda diag ma svoji specefikaci postupu kodovani.
zbynal
Sběrač informací

Příspěvek od zbynal »

ještě taková otázka,já mám na jednom vstřiku,15 místný kod a na ostatních 16 místný, tak jsem před něj ještě dal 0 a vzalo to,je to na 3 válci od rozvodů,nicméně ještě teda skusím jet jinam a skusím to s jinou diagnostikou,děkuju
toyota.kzj
Přispěvovatel

Divny kodovany by melo mit 16 cisel a jeste:

http://auto-diagnostics.info/pdf/focom-icu-info-cz.pdf
zbynal
Sběrač informací

Příspěvek od zbynal »

děkuju
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Pokud byly vstřiky řádně testovány tak byl vygenerovaný nový kód a ten původní je neplatní pokud nám příjde bez nalepeného nového čísla tak k tomu je protokol na kterém je staré a nové číslo plus udaje z testu.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

geo píše:Pokud byly vstřiky řádně testovány tak byl vygenerovaný nový kód a ten původní je neplatní pokud nám příjde bez nalepeného nového čísla tak k tomu je protokol na kterém je staré a nové číslo plus udaje z testu.
(offtopic) Jen se te zeptam, jestli teda me muzes odpovedet.... Zajimalo by me na kolik Kč priblizne prijde testovani 1 vstriku a proc se zmeni kod.... ? Diky za pripadnou odpoved... (offtopic)
Odpovědět

Zpět na „Ford“