Octavii I combi 1.9tdi nebo W Boru combi 1.9 tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravim můzete poradit jake vybrat auto Octavii I combi 1.9tdi nebo W Boru combi 1.9 tdi r.v. asi 2002 ma to byt dovoz nemecko a ma tam tyto auta a nevim ktere vybrat co je lepsi z hlediska oprav a nakladů.Octa 180km a Bora 140km a jaky je v nich rozdil krome karoserie diky za rady
Aha - to je z toho horka - se mi mlží před ksichtem
.
Bora bude mít pravděpodobně lepší výbavu, protože je to VW (tedy z principu věci). Na druhou stranu Octavií v Combi verzi jezdí stokrát víc, čili v případě nějakého problému se budou lépe shánět "jeté" díly. Bora Combi je u nás poměrně vzácná a co si vzpomínám, tak se do ČR snad ani nevozila.

Bora bude mít pravděpodobně lepší výbavu, protože je to VW (tedy z principu věci). Na druhou stranu Octavií v Combi verzi jezdí stokrát víc, čili v případě nějakého problému se budou lépe shánět "jeté" díly. Bora Combi je u nás poměrně vzácná a co si vzpomínám, tak se do ČR snad ani nevozila.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Je to vec vkusu. Bora ma zvlastnejsi dizajn, posoby neokukane, kedze ich vela na nasich cestach nevidno. Tym padom sa na to tazsie zhana plecharina. Inac plati to co napisal Marek77. Su to prakticki iodenticke auta. Vyhoda Octavie je v tom ze si furd drzi cenu na trhu a furt sa da predat, kdezto Bora oslovuje iba uzku skupinu ludi.
na ty motory jsem se chtel optat je to 2003 85kw tak nevim jestli je to PD to nechci jen rotacku jestli mate nekdo prehled jake typy motorů napiste diky
Re: Octavii I combi 1.9tdi nebo W Boru combi 1.9 tdi
je to PDlalis68 píše:na ty motory jsem se chtel optat je to 2003 85kw tak nevim jestli je to PD to nechci jen rotacku jestli mate nekdo prehled jake typy motorů napiste diky
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Takze pokud je to PD co radite rači nebrat ? i kdyz ma 140km rotacka je rotacka to je jasný
Nechci do toho moc zasahovat, ale můžete mi někdo prozradit kde se dá z německa sehnat auto z roku 2003 se 140tkm?
Sám shánim auto a tří až čtyřletý auta v německu tam maj běžně kolem 180 až 250tkm.
Možná tak u nějakýho turka co?

Kdy už lidi konečně dostanete rozum

Sám shánim auto a tří až čtyřletý auta v německu tam maj běžně kolem 180 až 250tkm.
Možná tak u nějakýho turka co?

Kdy už lidi konečně dostanete rozum

Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390