Vibrace motoru a svítí ESP-vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vibrace motoru a svítí ESP-vyřešeno
Zdravím , mám Varianta AXR 74 kW s lehkým chipem, najeto 420 tis.km,jednohmota.v poslední době po startu vibrace, při rozjezdu cukání jako u benzínu, když blbne svíčka,po rozjezdu a krátké jízdě vše v pohodě.Tak nevím..
Tak dneska opět start s vibrací, rozsvítila se navíc kontrolka ESP tuším , ten trojuhelník s kulatou šipkou okolo a motor chrchlal. Při akceleraci vibrace zepředu jako když jedete po roletě.Spotřeba kolem 10 litrů .Bál jsem se vypnout motor abych dojel domů,ale měl jsem to udělat . V garáži jsem to chcípl , nastartoval, kontrolka zhasla a motor šel normálně. To jsem zvědavý jak to bude ráno...
Tak dneska opět start s vibrací, rozsvítila se navíc kontrolka ESP tuším , ten trojuhelník s kulatou šipkou okolo a motor chrchlal. Při akceleraci vibrace zepředu jako když jedete po roletě.Spotřeba kolem 10 litrů .Bál jsem se vypnout motor abych dojel domů,ale měl jsem to udělat . V garáži jsem to chcípl , nastartoval, kontrolka zhasla a motor šel normálně. To jsem zvědavý jak to bude ráno...
Naposledy upravil(a) ffrufru dne 14 srp 2013, 06:23, celkem upraveno 1 x.
Škoda Yeti 4X4 ,2,0 Tdi,103 kW,CBDB
ko vstřik nebo nedostatečný výplach válce (ko vačka+hydro) změřit a zjistit co se děje případně díly mám...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tak se rozepiš kdy ti to dělá tady všichni nemáme věštecký koule aby jsme tušily co to je
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Re: Vibrace motoru a svítí ESP
Tak počítač ukázal závadu- vstřik 2. válec.ffrufru píše:Zdravím , mám Varianta AXR 74 kW s lehkým chipem, najeto 420 tis.km,jednohmota.v poslední době po startu vibrace, při rozjezdu cukání jako u benzínu, když blbne svíčka,po rozjezdu a krátké jízdě vše v pohodě.Tak nevím..
Za víkend najeto asi 300 km a vše je normální, auto jede, neškube, prostě závada se nevyskytuje.Jinak ten minulý týden co mi to dělalo jsem parkoval u fabriky čumákem lehce z kopce a byly ty hrozný hice.V pátek už jsem nevěděl co tak jsem to otočil čumákem do kopce ale taky už tak horko nebylo a od té doby to nedělá, v garáži taky ne. To je asi vše co o tom podrobněji můžu napsat. .
Škoda Yeti 4X4 ,2,0 Tdi,103 kW,CBDB