golf III 1.9 tdi 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
golf III 1.9 tdi 66kw
zdarec mám prozbu muj golf tdi 66kw občas zaškube volnoběch ok a vytočit také ok jen to vtom přechodu zaškube jako když dochází nafta pomooc

-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: golf III 1.9 tdi 66kw
moje stará v přechodu to samé jen se škube asi ji dám na špalkymuerto81 píše:zdarec mám prozbu muj golf tdi 66kw občas zaškube volnoběch ok a vytočit také ok jen to vtom přechodu zaškube jako když dochází nafta pomooc![]()
dej nový filtr paliva a nový termoventil co je na filtru
ok skusím ale dělá to jen za jízdy bez kvaltu to neudělá 
-
slovacek.milos
- Aktivista
bez kvaltu to nepotřebuje tolik nažrat nafta pohání jen motormuerto81 píše:ok skusím ale dělá to jen za jízdy bez kvaltu to neudělá
super skusím a neboj jak to bude ok tam mu dám pořadně nažrat
běhám okolo něj už tejden
a co tahle zavada když ho nakrmím na volnoběch tak začoudí jak traktor s čudlem černej kouř a pak drká hádá a kouří než jse ustálí ?????
a co tahle zavada když ho nakrmím na volnoběch tak začoudí jak traktor s čudlem černej kouř a pak drká hádá a kouří než jse ustálí ?????mezi náma můžou už být i vstřiky v háji...kdo ví,co do toho kdo lil a čistěné a otestované ty vstřiky určitě taky nikdy nebyly...začni filtrama,sítkem v nádrži a třeba i nějakým čističem vstřiků a kvalitní naftou..když nepomůže,tak bych je vyndal a nechal otestovat...stejně tak může být už horší čerpadlo...kolik to má najeto?máš možnost vagu? co nějaký chyby,nebo měřené hodnoty?předvstřik atd?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="OťasTDi"]mezi náma můžou už být i vstřiky v háji...kdo ví,co do toho kdo lil a čistěné a otestované ty vstřiky určitě taky nikdy nebyly...začni filtrama,sítkem v nádrži a třeba i nějakým čističem vstřiků a kvalitní naftou.
ty vstřiky je nejlép vytahat a aspon na ně mrknout jestli mají zadrbané špičky tak čistitč nezabere musí se nejprve nechanicky očistit
ty vstřiky je nejlép vytahat a aspon na ně mrknout jestli mají zadrbané špičky tak čistitč nezabere musí se nejprve nechanicky očistit
-
slovacek.milos
- Aktivista
můj postřeh když pouříváš vif tak ten karbon na špičkách není tak tvrdý a vcelku v pohodě tupým nožem oškrabeš, nebo ty špičky ponořit do šističe na klapky, na bývalém sdi jsem je za 19O.OOO čistil minimálně padesátkrát a nikdy se nijak nepokazily mm motorpal tlakovačku dodnes OK,OťasTDi píše:já vím ultrazvukem.proto by je chtělo vyčistit a otestovat v boschy
zdarec skubalo to od začatku a skubeto kdy a jak jse tomu chce jen mě zarazilo to že to vitočím a ono to zakouří jako krava pak zněho jde šedomodrej až do černa kouř a běží to jako na dva a kouří nejprve jsem mislel že je turbo v haji protože to pískalo od turba a turbo je kaput ulomila jse hřídelka tak jsem ho dal z jiního motoru kterej neskubal a tejden to bilo na cajk egr mám zaslepenej a sání je jak dětská prdelka tak tet babo rad skubání je furt a nezáleží natom jak jedeš prostě když jse mu chce tak zaškube jen na volnoběch to neudělá a na plnej plin také ne 
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
vysvětli mi takovou kravinu jako je pojem diagnostika mlčímuerto81 píše:diagnostika mlcí auto naprosto v porádkuslovacek.milos píše:chcce to diagnostiku a začni počátku vstřiku jestli máš dole vymlácený pístek nebo ventil tak nůžeš mít tento problém
diagnostika je totiž cílevědomá činnost za účelem zjištění problému
pokud přijdeš na to že mlčí tak si kokot promin je to sprosté ale výstižné