Zdravím,
potřeboval bych nabrat nějaké chytrosti o Alfa Romeo, prakticky cokoliv. Nějaký program a tak dále. Mám kabel OBD2 a potřeboval bych to nejlépe na 155 2,5 TD. Díky za každou radu .
Zdarec, soft se jmenuje Examiner ale 2,5 TD je ještě mechanika ne? Ten Examiner umí i Fiaty a Lancie ale kde jej sehnat to nevím,zkusil bych DC plus plus.
lukee píše:Zdarec, soft se jmenuje Examiner ale 2,5 TD je ještě mechanika ne? Ten Examiner umí i Fiaty a Lancie ale kde jej sehnat to nevím,zkusil bych DC plus plus.
VELIKÉ díky. Zkusím se podívat po tom. 2,5 TD už má konektor na OBD.
Je to i na motor, moje Marea 2,4TD má vstřik.čerpadlo jak VW TDi a všechno kolem(váha vzduchu a snímače všeho možnýho:-) jedinej rozdíl je v hlavě a vstřikovačích a samozřejmě tlaku nafty do vstřiku. Prostě je to elektronickej komůrkáč.
mam soft co sa vola alfa diag..je to nevyskusane a co je este horsie je to demo.takze neviem co s tym vsetko pojde..
vie to tieto ecu Bosch Motronic M 1.5.5. a ME 2.1. ak je to k niekomu dobre mozeme poskytnut...
marea HLX píše:Je to i na motor, moje Marea 2,4TD má vstřik.čerpadlo jak VW TDi a všechno kolem(váha vzduchu a snímače všeho možnýho:-) jedinej rozdíl je v hlavě a vstřikovačích a samozřejmě tlaku nafty do vstřiku. Prostě je to elektronickej komůrkáč.
Ahoj
Čím děláš diagnostiku na Fiatu? Mám Vag Com, kabel jak klasiku tak Hex-Can, ale na tyhle stroje bude asi jinej soft a když, necha se pro tyto vozy tyto kabely použít ? dík za odpověd
je to komplet. spiš jdo o to kolik jsi ochoten investovat.jedna se o drazbu zarizeni autoservisu v nemecku.ja nemam predstavu do kolika penez dražit jestli maš nakou častku kterou jsi ochoten dej vedet zavolam do nemec znamymu kterej to tam zkupuje odpovedet kam chceš.ale co nejdřiv dražba je přišti tyden.