nefunkcni klima passat 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nefunkcni klima passat 2002
nefunguje mi klimatizace a to tak ze ani nesepne vetraky ale na klimatroniku az mna podsviceni vse funguje ale proste nespusti kompresor kde by mohl byt zakopanej pes.Auto mi vratily od elektrikare kterej to vzdal
ze proste nevi,?chladivo komplet nove a kompresor pri zapojeni natvrdo spina,a vymeneny cidlo v narazniku

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Podivej se na jednotku na nosniku a pak kabely projit. Pojistky za rele boxem pod volantem ok?
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Re: nefunkcni klima passat 2002
No, to su ti ,,Dimanche électriciens,,d.d.t píše:nefunguje mi klimatizace a to tak ze ani nesepne vetraky ale na klimatroniku az mna podsviceni vse funguje ale proste nespusti kompresor kde by mohl byt zakopanej pes.Auto mi vratily od elektrikare kterej to vzdalze proste nevi,?chladivo komplet nove a kompresor pri zapojeni natvrdo spina,a vymeneny cidlo v narazniku

Inak cidlo v narazniku stym nema nic... Su okolnosti kedy ano, ale ale normate to slape aj bez. Asi po pol roku som nahodil cidlo jednemu znamemu. Uz ho nebavilu kukat ..--.. na dote.

Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
-
- Aktivista
Jeste zkus vymenit cidlo tlaku na trubce. Na starsich autech i kdyz je spatny tak ho diag nenapise. Ted jsem to resil kamosovi na galaxy 2004 vse bez zavad a kdyz jsme vymenily cidlo tak to slape jako vino:-)
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
ja nevim vratily mi to ze nevi co s tim proste nejede ani vrtule a kompresor pri pripojeni na tvrdo sepne v pohode a zase maji byt paraky a potreboval bych nekoho z okoli mostu kdyby se nekdo na to nasel a zjistil cim by to mohlo byt.nekde jsem vycetl ze kdyz nejede ani vrtule povetsinou to dela tlakove cidlo ale nemam jak to vyzkouset a hned novy na blind nechci kupovat a jeli dle diagu a tam nic jen cidlo v narazniku
davam to znamemu el. kterej to vse vyzkousi pac tomu rozumi.Je mi divny ze i kdyz je to cidlo pod naraznikem vymenene tak nejde smazat chyba asi se holt bude muset jit po tech dvou kablikach a najit kde je prerusenej a hned skontroluje i tlakove cidlo na klime a jinak vsechny pojistky jsou v poradku