nefunkcni klima passat 2002

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

d.d.t
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

nefunkcni klima passat 2002

Příspěvek od d.d.t »

nefunguje mi klimatizace a to tak ze ani nesepne vetraky ale na klimatroniku az mna podsviceni vse funguje ale proste nespusti kompresor kde by mohl byt zakopanej pes.Auto mi vratily od elektrikare kterej to vzdal (wallbash) ze proste nevi,?chladivo komplet nove a kompresor pri zapojeni natvrdo spina,a vymeneny cidlo v narazniku
aughostino
Přispěvovatel

Příspěvek od aughostino »

a co rj na nosniku pod baterkou?
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU

ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Podivej se na jednotku na nosniku a pak kabely projit. Pojistky za rele boxem pod volantem ok?
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

pojistky pry v poradku to bylo prvni co udelaly,kdyby byl nekdo z okoli mostu prijedu a rad zaplatim za zjisteni proc to nefunguje (LOL) protoze v techhle teplech je to na pikacu
Sayllo
Aktivista

Re: nefunkcni klima passat 2002

Příspěvek od Sayllo »

d.d.t píše:nefunguje mi klimatizace a to tak ze ani nesepne vetraky ale na klimatroniku az mna podsviceni vse funguje ale proste nespusti kompresor kde by mohl byt zakopanej pes.Auto mi vratily od elektrikare kterej to vzdal (wallbash) ze proste nevi,?chladivo komplet nove a kompresor pri zapojeni natvrdo spina,a vymeneny cidlo v narazniku
No, to su ti ,,Dimanche électriciens,, (rofl)

Inak cidlo v narazniku stym nema nic... Su okolnosti kedy ano, ale ale normate to slape aj bez. Asi po pol roku som nahodil cidlo jednemu znamemu. Uz ho nebavilu kukat ..--.. na dote. (rofl) inak vse slapalo.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Jeste zkus vymenit cidlo tlaku na trubce. Na starsich autech i kdyz je spatny tak ho diag nenapise. Ted jsem to resil kamosovi na galaxy 2004 vse bez zavad a kdyz jsme vymenily cidlo tak to slape jako vino:-)
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

to je to dole na levym nosniku z pohledu zepredu pod tou predni mrizkou??
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

a co je v diagnostice v podmínkách sepnutí kompresoru kanál 1 pole 1?
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

ja nevim vratily mi to ze nevi co s tim proste nejede ani vrtule a kompresor pri pripojeni na tvrdo sepne v pohode a zase maji byt paraky a potreboval bych nekoho z okoli mostu kdyby se nekdo na to nasel a zjistil cim by to mohlo byt.nekde jsem vycetl ze kdyz nejede ani vrtule povetsinou to dela tlakove cidlo ale nemam jak to vyzkouset a hned novy na blind nechci kupovat a jeli dle diagu a tam nic jen cidlo v narazniku
benchi
Přispěvovatel

Příspěvek od benchi »

Pokud propojis pin 1 a 2, 3 a 4 mezi sebou na tlak. cidle tak vyloucis zda je spatny. Piny 3/4 jsou pro vetrak. Jinak jak bylo napsano zkontrolovat 40A pojistku vetraku u rele boxu a predradny odpor na levem nosniku.
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

davam to znamemu el. kterej to vse vyzkousi pac tomu rozumi.Je mi divny ze i kdyz je to cidlo pod naraznikem vymenene tak nejde smazat chyba asi se holt bude muset jit po tech dvou kablikach a najit kde je prerusenej a hned skontroluje i tlakove cidlo na klime a jinak vsechny pojistky jsou v poradku
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

takze vse je v poradku jen to proste nefunguje (LOL) no ale zavada je pravdepodobne nalezena pac climatronic si porad mysli ze je motor vyplej (wallbash) nesetkal jste se uz nekdo s takovouto zavadou??
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Blok hodnot skupina1 pole 1 jaká je hodnota, pole 2 při volnoběhu jaká je hodnota(0 ot nerozpoznány 1 rozpoznány)
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

to si ted nevzpomenu z hlavy necham to znovu napichnout ale proste to v jednom okne pise chyba 5 a i kdyz se nastartuje tak se tam porad je ta 5 a dle tech vypisu chyb,hlasek se to tvari jako ze neni nastartovano
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

takze v prvnim poli je 5 dale vypnuto a a dalsi okno ma 0 tedy jesti to je presne ono nechapem je to spatne nafoceneObrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“