budíky na octavii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
budíky na octavii
žádám o radu,začli mě blbnout budíky na Octavii 1,9tdi 81kw,rok 98,už mi přestali jít úplně,jaká je chyba,dík
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
opravim mifii@tiscali.cz
- mori
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
dalsie sa mi podarilo spravit ak ma niekto zaujem o opravu tak kontakt na www.morituning.sk
AUDI A6 1.8 20V
Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape
))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami
a máte to zadarmo
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Octavia 1,9 TDI 81KW+chip 450 000Km
-
- Přispěvovatel
ja som to tiez skusal takto ale nebolo to v tom. ako dlho ti to slape alebo slapalo ? mne 2 dni a potom padli zase hmmLadic píše:Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami
a máte to zadarmo

Ladic píše:Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami
a máte to zadarmo

VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
a je to venkuLadic píše:Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami
a máte to zadarmo

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ano, samozřejmě netvrdím že tohle je jediná závada, a že když toto uděláte opravíte každý budík
Mě jen překvapilo že ta natržená cestička na plošném spoji byla zalakovaná takže to byla chyba výrobní linky, správně by takovéhle chyby měli opravovat ve Škoda zadarmo. Zatím jsem ve stádiu zkoušek jestli se to znova potentuje dám vědět, ale zatím držej, ani bych se nedivil kdyby tam takových míst více 

Octavia 1,9 TDI 81KW+chip 450 000Km