budíky na octavii

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Booker
Nováček
Odpovědi: 0

budíky na octavii

Příspěvek od Booker »

žádám o radu,začli mě blbnout budíky na Octavii 1,9tdi 81kw,rok 98,už mi přestali jít úplně,jaká je chyba,dík
mori
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mori »

typicka chyba na octaviach musis ich dat spravit nejakemu machrovi co ti ich spravi robi to par ludi skoda ze si z cz ja by som ti ich opravil
AUDI A6 1.8 20V
Booker
Nováček

Příspěvek od Booker »

jo dík,už mě to štve,rád bych to pořešil,je to složité moc?jsem vyučenej mechoš a třeba bych se stím popral
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Za 1000,- ti dám jiné :D
Tel:776005385 Nový Bor
mifii
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mifii »

mori
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mori »

dalsie sa mi podarilo spravit ak ma niekto zaujem o opravu tak kontakt na www.morituning.sk
AUDI A6 1.8 20V
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

opravím...
TDi
Booker
Nováček

budíky

Příspěvek od Booker »

David-pv píše:opravím...
Dave,dej na sebe prosím kontakt,ať ti můžu brnknout,dík
Ladic
Nováček

Příspěvek od Ladic »

Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape :)))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami :) a máte to zadarmo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Octavia 1,9 TDI 81KW+chip 450 000Km
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

zajimavé co na to opraváři? mam doma taky jedny nefunkcní tak se na to taky podívám..
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Ladic píše:Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape :)))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami :) a máte to zadarmo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ja som to tiez skusal takto ale nebolo to v tom. ako dlho ti to slape alebo slapalo ? mne 2 dni a potom padli zase hmm :(
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

Ladic píše:Měl jsem na octavii podobný problém,začaly mě padat rafičky, pročetl jsem mnoho diskuzí na toto téma a nikdo nebyl schopen napsat co to tam za tu výrrobní vadu je, není to závada ale vada!!! Rozhodl jsem se dumat sám, budíky rozebral, nikdy jsem to nedělal a rozebraný je připojil do auta a pohmatem jsem se snažil lokalizovat problémové místo a ouvej povedlo se, jsdná o součásku vedle pípáku má chladič a asi pět nebo šest nožiček, ale pozor nebylo to v tý součástce ani v proletování jejich kontaktů, vadu jsem objevil až po odletování součásky, lopou jsem tam objevil cestičku v plošňáku ,která vedla pod přiletovanýma nožičkama, co byla částečně přerušená, stačilo to přemostit a zatím to šlape :)))) oprava cca i s myšlením 1h. Takže si nato udělejte názor sami :) a máte to zadarmo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:roll: :roll: :roll:
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

a je to venku (rofl)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

Tato obyčejná závada také může být, ale není jediná.
TDi
Ladic
Nováček

Příspěvek od Ladic »

Ano, samozřejmě netvrdím že tohle je jediná závada, a že když toto uděláte opravíte každý budík :) Mě jen překvapilo že ta natržená cestička na plošném spoji byla zalakovaná takže to byla chyba výrobní linky, správně by takovéhle chyby měli opravovat ve Škoda zadarmo. Zatím jsem ve stádiu zkoušek jestli se to znova potentuje dám vědět, ale zatím držej, ani bych se nedivil kdyby tam takových míst více :)
Octavia 1,9 TDI 81KW+chip 450 000Km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“