Touran 1.9 DTI nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Touran 1.9 DTI nestartuje
Zdravim vas
Mam taky probem s touranom . po odstaveni na par dni auto nechce chytit musim dlho tocit skoro as kym sa nevybije bateria potom naskoci a auto ide v pohode normalne do vykonu bez problemov aj niekolko dni . potom sa zas odstavi na 2-4 dni a zas to iste .
Diagnostika pise chybu dudikov tak som urobil immo off v jednotke ci nahodou to nema vplyv na to startovanie . auto startlo aj bez budikov takze predpokladam ze v budikoch to nebude resp v immo. aj ked bolo immo off tak zas ta ista zavad opet auto nestartuje .
v motorovke nieje ziadna chyba.
RJ BOSCH EDC 16U1
Inu chybu diagnostika neukazuje .
Mate niekto nejaky napad ?
Mam taky probem s touranom . po odstaveni na par dni auto nechce chytit musim dlho tocit skoro as kym sa nevybije bateria potom naskoci a auto ide v pohode normalne do vykonu bez problemov aj niekolko dni . potom sa zas odstavi na 2-4 dni a zas to iste .
Diagnostika pise chybu dudikov tak som urobil immo off v jednotke ci nahodou to nema vplyv na to startovanie . auto startlo aj bez budikov takze predpokladam ze v budikoch to nebude resp v immo. aj ked bolo immo off tak zas ta ista zavad opet auto nestartuje .
v motorovke nieje ziadna chyba.
RJ BOSCH EDC 16U1
Inu chybu diagnostika neukazuje .
Mate niekto nejaky napad ?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
hulenie som si nevsimal ale myslim ze kedy to bola dymovnica tak by mi to udrelo do oci ...
lano no asi nie bojim sa aby sa nieco neposralo skoci rozvod a som v péčku...
Startoval som to aj zo startovacim vozikom a to iste tocilo tocilo strasne dlho cca minutu a tak chytilo. to iste aj na bateriu.
este ma napadlo tie gumicky na vstrekoch moze to byt tym ? objednat 4 sady nahodit alebo myslite ze to nema vyznam ?
doplnim info 74KW dieslak BOCH EDC 16U1
lano no asi nie bojim sa aby sa nieco neposralo skoci rozvod a som v péčku...
Startoval som to aj zo startovacim vozikom a to iste tocilo tocilo strasne dlho cca minutu a tak chytilo. to iste aj na bateriu.
este ma napadlo tie gumicky na vstrekoch moze to byt tym ? objednat 4 sady nahodit alebo myslite ze to nema vyznam ?
doplnim info 74KW dieslak BOCH EDC 16U1
Naposledy upravil(a) tuningha dne 04 srp 2013, 21:09, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
vcera som len tak sprdely skoro rano zaparkoval auto predkom hore poriadnym strmakom ci nahodou nepadne nafta ... teraz som knemu dosiel a start na brnk ... kua tak to asi tie gumicky nebudu ... či ? este ma napadol starter tak som uprail startovaciu davku ci nahodou a rano dam dalsi start. preistotu vymenim este palivovy filter ...