Mondeo 1.8TD 66kW-motorový olej mezi motorem a převodovkou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Mondeo 1.8TD 66kW-motorový olej mezi motorem a převodovkou
Kape mi olej z prostoru spojky a nevim, jestli je to vadným guferem pod spojkou. A pokud jo, kde ho co nejrychlejc seženu, nebo jak je velký. Kde to najdu? Poraďte někdo 

Auta jsou na ježdění, ženský na šu... a prachy nestačej ani na jedno 

-
- Nováček
Jelikož byla v lednu měněná spojka a nápravnice byla dole (a dost věcí se tehdy i měnilo), tak si nemyslim, že by tam neměl bejt žádnej zádrhel. Teda aspoň doufám.
Jinak jsem spíš chtěl vědět jaký to gufero je, abych ho moh objednat, takže takovejhlema věcma, jako je tvoje "rada" (Tomas.cz) mě nezatěžujte nikdo. Díky. Potřebuju mít to auto co nejdřív zase v pořádku a ne se tady dohadovat co je a co neni "pěknej pojeb".
Jinak jsem spíš chtěl vědět jaký to gufero je, abych ho moh objednat, takže takovejhlema věcma, jako je tvoje "rada" (Tomas.cz) mě nezatěžujte nikdo. Díky. Potřebuju mít to auto co nejdřív zase v pořádku a ne se tady dohadovat co je a co neni "pěknej pojeb".

Docela ostrej jazyk na to že si neseženeš ani gufero.Ale já vím mě nezatěžujte nikdo.harryburian píše:Jelikož byla v lednu měněná spojka a nápravnice byla dole (a dost věcí se tehdy i měnilo), tak si nemyslim, že by tam neměl bejt žádnej zádrhel. Teda aspoň doufám.
-
- Nováček
Milý jericho-3, vzhledem k tomu, že tehdy jsem to měl v servise a nikdo mi k tomu nic neřek a prostě se vyměnila spojka a gufero, protože neteklo se neměnilo, tak asi jsem nasranej z důvodu jinýho.jericho-3 píše:Obdivuji Tomase.cz , že se s tím hledá přesto, že dostal vynadáno.Naivně jsem si myslel, že se tady někdo ptá a chce poradit, ne že jedl "vtipnou kaši" a ušetřil na guferu , když už měl u toho sráče vše venku, z čehož je patrně nasrán..
Jinak bohužel nemám zase až tak moc volna, abych něco hledal pozdě do noci. K PC teď už 3 měsíce sedám jen k vyřízení emailů a to ne denně. Takže tu vtipnou kaši si nech pro někoho jinýho (to jen pro formu, aby ti nebylo líto, že jsem vynadal pouze Tomas.cz).

-
- Nováček
Milý harryburian-nejsi sám, kdo toho má velmi často "plnou prdel", já jsem zjistil, že když na mě ten stres dopadá příliš silně a začínám být vzteklý, propadám smíchu. Zajímavé je, že je to samovolně..což může být důkaz narušených psychickým mantinelů ba i něco horšího.Ale jednu zásadu se snažím dodržovat, lidé okolo mne za to většinou nemohou , takže na ně svou nasranost nepřenáším..Manželka by jistě nesouhlasila, ale snahu mám. A u PC jsem většnou v klidu, pokud nemám víc než půl litru vína v hlavě.. Je to můj odpočinek a mimo politiky odstraňovač stresu..Měj se fajn a ať ti příště servismeni navrhnou vyměnit kravinu za 100 kč, aby se drahá oprava nemusela opakovat... 

nepropadat panice...