OI RS nejcastejsi zavady ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OI RS nejcastejsi zavady ?
Zdravim, stavil se u me kamos a planuje koupit OI RS combi 2003 najeto 236000km, po slusnym majiteli, co daval autu řadnou peči, zadnej zfetovanej pubertak. Auto vypada velice dobre nikde nechyta lišku a vzhled ok, ale ted je otazka jake jsou nejcastejsi technicke problemy, tak jako je zname ze OII BXE praskaji ojnice, tak jestli tyhle jednickovy RSka maji taky podobne problemy a kor combi jestli ma nejake negativni odlisnosti od liftbacku. Kamos neni moc v lasce s internetem a elektronikou tak se ptam za nej. Diky za odpovedi.
ocpaný sací koše olejového čerpadla a popraskaný odvětrávací hadice od klikovky a ventildeklu jinak nic vážnýho....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak na zapalovaci moduly je svolavacka tam bych uz takovy problem nevidel celkove se ten motor povedl jen je u neho celkove blbe vyresena diag. Takze pokud se na nem neco resi trva docela dlouho nez clovek odhali pravou pricinu problemu
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
- martinsidlo
- Aktivista
tak kámoše ze seatu vyhodily že svolávačka na 1.8T od seatu neplatíchipmann píše:Ale na to nemusi byt auto v zaruce bezne to zarizuji zakazniikum ve skodvce

Mě je měnili všechny 4 minulej rok v únoru a všechno naprosto v pohodě, byla náhoda že jsem se o tý akci dozvěděl na jednom fóru, tak jsem se dojel zeptat do škodovky tady u nás a řekli ano ano, proklepli si auto a dohodnul se termin na výměnu, nalepili štítek do kufru s kódem svolávačky a všechno OK.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car