Passat B5 1.9 TDI

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
tomas148
Nováček
Odpovědi: 0

Passat B5 1.9 TDI

Příspěvek od tomas148 »

Prodam Pásovce B5 1.9 TDI 81kw rv: 1997 a najeto má 270 000, chtěl bych ho předat někomu kdo nebude nějak extra koukat na vzhled, ale spíš na funkčnost a kdo ocení tu práci která už na tím je udělaná.. vzhled jsem upřímně neřešil a cpal jsem peníze spíš do motoru atd.. a je na tom ještě potřeba hafo věcí dodělat.. ale popíšu věci, které už to auto má: Nová přední náprava Master Sport ještě s garancí 80 000km a zárukou, přední děrováné/drážkované kotouče, kola RH R17 215/40, na motoru je: udělaná nová naklopná jednotka v turbu, **ostřejší** vačka, nové hydroštely, nové rozvody, kladky, vodní pumpa, nový alternátor, sprintové vstřiky + čip sladěný se vstřikama i turbem na 170 koní, čip je postavený tak že auto táhne spíše ve vyšších otáčkách a výkon je rozložený: táhne od. 1900ot do něco přez 4000ot. Je to zajímavá hračka, ale už spolkla moc peněz a musím to dát pryč, než mě to zruinuje :) Rád odpovím na jakékoliv otázky.. a Cena? na té se nějak dohodneme. Pište prosím nabídky.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“