Poradte prosim

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Róbert268
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Poradte prosim

Příspěvek od Róbert268 »

zdravim hosi mozno to tu nepatri ale potrebujem rychlu pomoc s vagom .. ked mam auto nastartovane tak mi vsetky riadiace jednotky idu načitat len motor nejde ... ale ked je klučik v polohe 2 tak vsetky idu aj motor .. toto mi napise ked mam naštartovane a dam adresu 1 motor
Obrázek

a toto ked mam klučik v polohe 2 a zapnem adresu 1 blok hodnot skup. 13 napr. a potom naštartujem.
Obrázek

auto v popise.
G4 85kw AJM, EGR off
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Skusilsi znizit rychlost?
Róbert268
Sběrač informací

Příspěvek od Róbert268 »

mislis prenosu ?
G4 85kw AJM, EGR off
Milten007
Přispěvovatel

Příspěvek od Milten007 »

mne tiez raz spravilo ze isli vsetky jednotky okrem motora tak som na par minut odpojil baterku a znova zapojil a vsetko islo bezproblemov
Róbert268
Sběrač informací

Příspěvek od Róbert268 »

chlapi takze stale mi to nejde skusil som znizit zvysit vsetko mozne co tam slo a uz mi aj sem tam načitalo aspon udaje z jednotky ked bolo nastartovane ale nakoniec to aj tak vzdy zamrzlo a skusil som aj iny PC ale ten mi robi to iste ale hlasi ze "skontrolujte či je riadiaca jednotka zapojená" pozeral som ci neni niaky kablik uhnily alebo kostra pri jednotke ale vse ok. neviem si uz rady poradte dik.
G4 85kw AJM, EGR off
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“