Prosím o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím o radu
po výmene rozvodov, tesnení pod vstrekovače, nových trysiek a premeraní vstrekov mi húli na bielo a Vag mi ukazuje v skupine 13 pole1(-2,3), pole2(-2,4)a pole3(-2,4). Mohli sa pohnúť rozvody? Boli robené na značky. Prosím, kto má s niečím takým skúsenosť, nech dá nejakú radu. Dík.
1,9 81Kw AFN 97
-
- Aktivista
nevím co to je rozvody robené na značky rozvody se dělají na přípravky aretuje se vačka, sráží ozubené kolo vačky, čerpadlo na kolík a povolené kolo, setrvák na značku pak se teprve napíná řemen,
úspěšnost se kontroluje vagem, pokud je vše v pořádku tak se de do trysek
pokus si všechno uděláš naráz pak nevíš anikdo ti neporadí jen hledat
začal bych u rozvodů. pok kontrolovat trysky a tloušku mědi ta umí taky potrápit
úspěšnost se kontroluje vagem, pokud je vše v pořádku tak se de do trysek
pokus si všechno uděláš naráz pak nevíš anikdo ti neporadí jen hledat
začal bych u rozvodů. pok kontrolovat trysky a tloušku mědi ta umí taky potrápit

-
- Aktivista
-
- Aktivista
mně se to nikdy nestalo ale známi naházel vstřiky po repasi a zvuk strašný, dal je reklamovat a prej vše OK tak bádal a vybádal že mu dali jiné těsnění tlouštku, tak dal staré podložky a zvuk OK,TDI tech píše:nevsimol som si, ze to ma v nicku. Nuz co. To by trebalo skontrolovat nastavenie rozvodov a cerpadla aj vstreky. Kedze sa v tom vrtal a nik netusi co dojebal.
-
- Aktivista
nevíím jak jsem to myslel prostě jsem slyšel že to má vliv na chod motoru různé tloušky těsnění, hodil jsem to do placu že mi to leží v žaldku mě by to nenapadlojurgen píše:S čerpadlom sa nerobilo nič. Na rozvody sa použili prípravky. Akurát sa vy mieňali podložky- medené a trysky. Ale ešte skúsim skontrolovať rozvody. TDi graf mi ukazoval okolo 55 a dnes až nad hornú hranicu. Tak neviem. S tou hrúbkou medi, to si ako myslel?
já to neřeším, měním vstřik mám čerpadláře ten mi všechno dá namontuji a fachčí to, pokud si měním trysku sám tak těsnění přežíhám a dám zpět,
a tdi graf není směrodatný pro správné rozvody,
podle mě ti chčije vstřik