Prosím o radu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jurgen
Nováček
Odpovědi: 0

Prosím o radu

Příspěvek od jurgen »

po výmene rozvodov, tesnení pod vstrekovače, nových trysiek a premeraní vstrekov mi húli na bielo a Vag mi ukazuje v skupine 13 pole1(-2,3), pole2(-2,4)a pole3(-2,4). Mohli sa pohnúť rozvody? Boli robené na značky. Prosím, kto má s niečím takým skúsenosť, nech dá nejakú radu. Dík.
1,9 81Kw AFN 97
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

nevím co to je rozvody robené na značky rozvody se dělají na přípravky aretuje se vačka, sráží ozubené kolo vačky, čerpadlo na kolík a povolené kolo, setrvák na značku pak se teprve napíná řemen,

úspěšnost se kontroluje vagem, pokud je vše v pořádku tak se de do trysek

pokus si všechno uděláš naráz pak nevíš anikdo ti neporadí jen hledat

začal bych u rozvodů. pok kontrolovat trysky a tloušku mědi ta umí taky potrápit ;)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Odkial si?
slovacek.milos
Aktivista

TDI tech píše:Odkial si?
píše ne vysokétatry liptovský peter
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

nevsimol som si, ze to ma v nicku. Nuz co. To by trebalo skontrolovat nastavenie rozvodov a cerpadla aj vstreky. Kedze sa v tom vrtal a nik netusi co dojebal.
slovacek.milos
Aktivista

TDI tech píše:nevsimol som si, ze to ma v nicku. Nuz co. To by trebalo skontrolovat nastavenie rozvodov a cerpadla aj vstreky. Kedze sa v tom vrtal a nik netusi co dojebal.
mně se to nikdy nestalo ale známi naházel vstřiky po repasi a zvuk strašný, dal je reklamovat a prej vše OK tak bádal a vybádal že mu dali jiné těsnění tlouštku, tak dal staré podložky a zvuk OK,
jurgen
Nováček

Příspěvek od jurgen »

S čerpadlom sa nerobilo nič. Na rozvody sa použili prípravky. Akurát sa vy mieňali podložky- medené a trysky. Ale ešte skúsim skontrolovať rozvody. TDi graf mi ukazoval okolo 55 a dnes až nad hornú hranicu. Tak neviem. S tou hrúbkou medi, to si ako myslel?
1,9 81Kw AFN 97
slovacek.milos
Aktivista

jurgen píše:S čerpadlom sa nerobilo nič. Na rozvody sa použili prípravky. Akurát sa vy mieňali podložky- medené a trysky. Ale ešte skúsim skontrolovať rozvody. TDi graf mi ukazoval okolo 55 a dnes až nad hornú hranicu. Tak neviem. S tou hrúbkou medi, to si ako myslel?
nevíím jak jsem to myslel prostě jsem slyšel že to má vliv na chod motoru různé tloušky těsnění, hodil jsem to do placu že mi to leží v žaldku mě by to nenapadlo

já to neřeším, měním vstřik mám čerpadláře ten mi všechno dá namontuji a fachčí to, pokud si měním trysku sám tak těsnění přežíhám a dám zpět,

a tdi graf není směrodatný pro správné rozvody,

podle mě ti chčije vstřik ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“