Fiat Punto

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pájka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Fiat Punto

Příspěvek od pájka »

Zdravím,rád bych znal názor zdejších odborníků na Fiat Punto rv.2000až2003,který by měl nahradit Citroen Saxo 1.5d který končí díky korozi. Případně jaký vybrat vůz.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Zlosti el. servoriadenie, zamky a centralne zamykanie hlavne v zime. Inak klasika 1.2 motor je v pohode co sa tyka spolahlivosti.
pájka
Přispěvovatel

Příspěvek od pájka »

Díky za reakci a motor 8v nebo 16v? Případně jiný vůz? Nehledám nic zvláštního,to saxo 1.5d není špatné motor bezproblémový a nízká spotřeba. Koupit stejné v dobrém stavu už asi nejde.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

ještě se nafukujou alternátory
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Podle mne je Saxo nijak povedené auto, takový Trabant./ale nechci jej urazit/ Punto je určitě lepší, sice jej také pronásleduje koroze/zadní část vozu/ale je lépe opravitelné a bytelnější než Citroen. Jinak jak je tady psáno 1,2 je dobrý motor, sice trochu olejnička, ale mechanicky bezvadný. Do 16 V bych nešel, nemá to žádné výhody, spíše naopak /sice jej mám, ale nijak mne to netěší/.A otázka dílů také není nezanedbatelná..Fiatů je všude dost a není to náhoda.. :)
nepropadat panice...
pájka
Přispěvovatel

Příspěvek od pájka »

Ještě se zeptám,jak je to teď vlastně s odhlášením(likvidací)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To jsem teď absolvoval a koukal jsem jako blázen..Naivně jsem si myslel, že auto odhlásím a hotovo..Jelikož ecovrakoviště bylo líné jako veš, /nepojedu k nim bez STK a pojistky/rozhodl jsem se, že si auto nechám a tak jsem napsal čestné prohlášení, že je využiji po svém. Úřednice to sepsala a že mi to přijde domů poštou..Kroutil jsem hlavou, ale za týden mi poštou přišlo v obálce s pruhem jako od soudu/už jsem si říkál,už je zase průser/,že mi milostivě dovolují auto odhlásit a tlustě vytištěné varování , co kdyby atd. Tak teď tam teprve půjdu opět a oni to konečně odhlásí, ale mezitím mi neustále běží pojistka,kterou už jsem samozřejmě nezaplatil...Jsem zvědav, co mne ještě čeká..Byrokrati zasraní... :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“