VCDS 12.10.3

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zuno1
Nováček
Odpovědi: 0

VCDS 12.10.3

Příspěvek od zuno1 »

koupil jsem cinsky klon VCDS 12.10.3 s cipem ftdi 232rl. instalace ovladacu probehla ok a test interfacu po zmene datumu na duben 2013 take. bohuzel po pripojeni se k rj se zmeni licence status na Unregistered / Unauthorized a kabel zacne (ne)fungovat v omezene verzi. po zkopirovani(prepsani v ntb) obsahu instalacniho cd se obnovi licence status valid(do dalsiho pripojeni k rj). da se nejak kabel prehrat, pouzit starsi verzi sw nebo zbyva reklamace u cinana? moc dekuji za odpoved.
skopka
Přispěvovatel

Příspěvek od skopka »

kup origo vcds a mas pokoj
zuno1
Nováček

Příspěvek od zuno1 »

dekuji za odpoved, ale original stoji cca 20x vic a proto jsem ptal na ty jine moznosti. jinak mam nekolik ruznych verzi klonu ve svem okoli naprosto v poradku, jen tenhle jeden nefunguje.
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Tak budes mit 20x vice starosti a stejne casem ta cina skonci v kosi.
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

naco toto riesis radsej pories ODIS ;)
sky59
Aktivista

Re: VCDS 12.10.3

Příspěvek od sky59 »

zuno1 píše:koupil jsem cinsky klon VCDS 12.10.3 s cipem ftdi 232rl. instalace ovladacu probehla ok a test interfacu po zmene datumu na duben 2013 take. bohuzel po pripojeni se k rj se zmeni licence status na Unregistered / Unauthorized a kabel zacne (ne)fungovat v omezene verzi. po zkopirovani(prepsani v ntb) obsahu instalacniho cd se obnovi licence status valid(do dalsiho pripojeni k rj). da se nejak kabel prehrat, pouzit starsi verzi sw nebo zbyva reklamace u cinana? moc dekuji za odpoved.
- ak si bol na internete..... alebo

- si zastrcil kabel, vytiahol kabel, bol na internete a znova zastrcil kabel je po nom...

ze si ludia nedavata pozor!?
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
zuno1
Nováček

Re: VCDS 12.10.3

Příspěvek od zuno1 »

sky59 píše: - ak si bol na internete..... alebo

- si zastrcil kabel, vytiahol kabel, bol na internete a znova zastrcil kabel je po nom...
dekuji za snahu odpovedet, ale...prisly mi dva kusy, rozbalil jsem sw na disk, nainstaloval ovladace a sel ven k autu. na ntb pro diagnostiku nemam antivir ani internet. prvni kabel chodi v pohode, druhy (ne)funguje, jak jsem popsal vyse. a protoze mi nikdo neodpovedel na dotaz, jestli jde nejak opravit nebo rozchodit s jinou verzi sw, budu ho tedy reklamovat.
Martony
Nováček

Příspěvek od Martony »

Zdravím,
do rukou se mi dostal (klon) Ross-Tech HEX+CAN kabel a je na něm psáno (VAG 12.10 Dual-k & CAN<-> USB VAG/ISO interface). Přiloženo k němu bylo VCDS 12.10.3. Problém je, že VCDS 12.10.3 píše Unregistered / Unauthorized tudíž diagnostika funguje velice omezeně. Předchozí majitel se pokoušel používat kabel s VAG-COM 409.1. Po nainstalování VAG-COM 409.1 a po jeho aktivaci píše licence aktivní až do doby kdy se připojí k ŘJ. motoru a po provedení vyčtení chybových kódů se licence změní na neaktivní. Předchozí majitel nedodržel pravidla, že se nemá během připojeného kabelu připojovat na internet a experimentovat s jinejma verzema VCDS. Poraďte mi kde hledat chybu popř. jak poznat že je kabel poškozen vlivem experimentování s VCDS nebo tím že byl připojen současně s aktivním připojením k internetu. Bude mít nějaký význam provést toto www.hex.kvalitne.cz ? Po připojení k PC jsem zadal cestu k ovladačům ze složky VCDS a intalace proběhla bez problémů úspěšně. Ve vlastnostech hardwaru je psáno VID 0403 PID FA24 REV0600. Poraďte mi prosím. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“