, ale ak sa nepodarí budem donútený. Ďakujem kompresie motora
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kompresie motora
Ahojte, mám na Vás prozbu. Potreboval by som požičať merak na kompresné tlaky motora pre tdi na audi v6 2.5 tdi. Ak by bol niekto z okolia Zvolena, Detvy, Banskej Bystrice ochotný požičať bol by som veĺmi vďačný. Nechce sa mi to kupovať kvôli jednorazovému meraniu
, ale ak sa nepodarí budem donútený. Ďakujem 
, ale ak sa nepodarí budem donútený. Ďakujem audi a6c5 s6 2.5tdi akn vymenene za bdg, 110kw +ABT čip, EGR, KAT, MAF OFF, podvozok TA technics nastavitelny, brzdy 312/25 Zimmerman sport , zadne klasika ATE, v priprave kit RS6, nerez vyfukova sustava s difuzorom
- marena tdi
- Aktivista
Je tam super pristup, ale ja auto potrebujem a nemožem ho niekde nechavať dva, tri dni. A cez víkend si to doma zmeriam ako nič.
audi a6c5 s6 2.5tdi akn vymenene za bdg, 110kw +ABT čip, EGR, KAT, MAF OFF, podvozok TA technics nastavitelny, brzdy 312/25 Zimmerman sport , zadne klasika ATE, v priprave kit RS6, nerez vyfukova sustava s difuzorom
Ved prave preto, ze to je rychlovka nechce sa mi nikde chodit a pomeriam aj doma! Asi so to budem musiet kupit mam pokoj
audi a6c5 s6 2.5tdi akn vymenene za bdg, 110kw +ABT čip, EGR, KAT, MAF OFF, podvozok TA technics nastavitelny, brzdy 312/25 Zimmerman sport , zadne klasika ATE, v priprave kit RS6, nerez vyfukova sustava s difuzorom