TDi PD - kouří bíle
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDi PD - kouří bíle
Zdravim,něco sem si tady už přečetl ale radči si nechám poradit přímo,když je motor studeny tak bílej kouř je nepatrnej ale strašně ztoho štipou oči a jakmile se auto ohřeje tak je to dymovnice a štípou ztoho oči,hlavu udajne dělal přdešly majitel a turbo sem měnil tedka já,voda a olej se neztraci takže podle toho co sem se tady už dočetl by to tedy mohly dělat vstřiky?z vody by neštipaly oči a z oleje by mohli taky?
Diky za odpověď
Diky za odpověď
Re: TDi PD - kouří bíle
jedine z coho ta mozu stipat oci je olej takze asi tam by som hladal chybuliska.00 píše:Zdravim,něco sem si tady už přečetl ale radči si nechám poradit přímo,když je motor studeny tak bílej kouř je nepatrnej ale strašně ztoho štipou oči a jakmile se auto ohřeje tak je to dymovnice a štípou ztoho oči,hlavu udajne dělal přdešly majitel a turbo sem měnil tedka já,voda a olej se neztraci takže podle toho co sem se tady už dočetl by to tedy mohly dělat vstřiky?z vody by neštipaly oči a z oleje by mohli taky?
Diky za odpověď
coo tak oči štipu skor zo zle spalenej nafty skus nastartovat taku liazku alebo tatru za studena aky biely dym a rozhodne to neni olej a este ked ma zle nastaveny predvstrek juuj ,, no skus vo vagu pozret zosuladenie kluka vačka a hodnoty rozdielov vstrekov ale asi tiež gumičky a vstrekoch a asi aj vajcove diery kedže to spaluje vtedy kedy nema ked ta stipu očijafi píše:jedine z coho ta mozu stipat oci je olej takze asi tam by som hladal chybuliska.00 píše:Zdravim,něco sem si tady už přečetl ale radči si nechám poradit přímo,když je motor studeny tak bílej kouř je nepatrnej ale strašně ztoho štipou oči a jakmile se auto ohřeje tak je to dymovnice a štípou ztoho oči,hlavu udajne dělal přdešly majitel a turbo sem měnil tedka já,voda a olej se neztraci takže podle toho co sem se tady už dočetl by to tedy mohly dělat vstřiky?z vody by neštipaly oči a z oleje by mohli taky?
Diky za odpověď
prepac poriadne som si to asi neprecital, ale pri spalovani oleja taktiez dochadza k stipaniu oci 

Tak zase problem,napíšu vám to jak to tedka cely bylo a doufám
že vas něco napadne , mam doma leona cupru4 přivezl jsem ho v ´´serii´´ namontoval jsem GTB2260vk pak přišly na řadu trysky vyndal jsem vstřikovače a po bližšim zkoumaním jsem zjistil že jsou z fabie BLT , tudiž jiny magnety ,tak jsem sehnal origo AL nechal namontoval Firad + 80 a pak to začalo : předtím z 2260 a vstřikama BLT jsem tlačil 1,9 baru , tudíž uprava jednotky byla už předtim když jsem to koupil ....... po montaží vstřiku AL s firadama + 80 jse me BEZ UPRAVY jednotky zvednul tlak na turbu na 2,7 baru a auto začlu kouřit černe a jede o 200 % líp ale zduraznuju že vstřiky se jen namontovali a nijak se software neupravoval a nemenil sem čidlo tlaku.
To by byla jedna otázka jak je to možny???
A druha otazka ,Kouří slaboulince modře někdy bíle ale po nastartovaní studenyho motoru je klid začne kouřit při lehkym ohřatí nebo když jedu jen tak ´´lehká noha´´ tak pak když zastavim tak to je sloupec tohoto kouře ktery z auta letí a současně se strašně klepe volnoběh je to vidět i na otačkoměru a hlavně slyšet na vyfuku.Ješte ktomu jak to kouři,nedokažu to přesně určit , občas modry, občas bily , spíš mě to přide podle nalady + se ktomu začne klepat motor
a smrdí to a štípu z toho oči.
Napada někoho co by to dělolo?
Vyfuk je jen trubka 65 mm s origo středovym tlumičem.
Diganostika bez závad , všechy vstřiky v normě ,vačka taky v normě.
Voda se neztrací a olej zatim pozoruju ale zatim to nevypada.
Muže to dělat i špatny chip..?

To by byla jedna otázka jak je to možny???
A druha otazka ,Kouří slaboulince modře někdy bíle ale po nastartovaní studenyho motoru je klid začne kouřit při lehkym ohřatí nebo když jedu jen tak ´´lehká noha´´ tak pak když zastavim tak to je sloupec tohoto kouře ktery z auta letí a současně se strašně klepe volnoběh je to vidět i na otačkoměru a hlavně slyšet na vyfuku.Ješte ktomu jak to kouři,nedokažu to přesně určit , občas modry, občas bily , spíš mě to přide podle nalady + se ktomu začne klepat motor

Napada někoho co by to dělolo?
Vyfuk je jen trubka 65 mm s origo středovym tlumičem.
Diganostika bez závad , všechy vstřiky v normě ,vačka taky v normě.
Voda se neztrací a olej zatim pozoruju ale zatim to nevypada.
Muže to dělat i špatny chip..?
Takhle domrdat motor je stejný, jako když pejsek s kočičkou vařili dort.. Pak se má určit porucha, když je všechno jinak. Upřímnou soustrast. 

Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 04 pro 2013, 09:28, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
Prave ze za studena chyta uplne nadherne a ani jeden z tech problemu co mam nedela na studenym motoru,vzdy to zacne jen na teplim,ty vstriky jsou novy,v tom bych problem nehledal a dle vagu jsou ukazkovy. dneska se vyzkousim jeste druhou jednotku jestli to na ni bude taky delatsniper-- píše:A jak to studený nastartuje? Chybu bych hledal ve vstrikovacich. Měl jsem podobnej problém.