Dvouhmota.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dvouhmota.
Zdravím vás pánové a potřeboval bych po vás radu.Čeká mě výměna dvouhmoty,bohužel již při natočených 128 tis. km.Mám v plánu koupit celý spojkový set,což je dvouhmota,přítlačák,lamela a ložisko.Co je však problém je výběr.Mé okolí mě straší s vysokými cenami a hlavně kompatibilitou v podobě aby to tam pasovalo.
Měl jsem za to že mi stačí tuhle sadu vybrat podle auta,kodu motoru,motorizace,kw a roku.
Tak by mě zajímalo jak to tedy je.Zda můžu takovou spojkovou sadu koupit aniž bych se bál že to tam nebude pasovat a nebo je potřeba tu spojku rozebrat a podívat se čím se to může nahradit.
Dále by mě zajímaly zkušenosti ohledně značek Sachs a Luk,popřípadě poradit kterou z těchto sad koupit a pokud možno kde za rozumný peníz.Jinak by mě zajímalo kolik to dá práce cca hodin a jakou mám očekávat cca částku za práci od neautorizováného servisu.Stačí mi hrubý odhad.
Auto je vw caddy 1,9 tdi 77kw 2006 typ 2K.
Budu rád za jakoukoliv radu a odpověď.
Měl jsem za to že mi stačí tuhle sadu vybrat podle auta,kodu motoru,motorizace,kw a roku.
Tak by mě zajímalo jak to tedy je.Zda můžu takovou spojkovou sadu koupit aniž bych se bál že to tam nebude pasovat a nebo je potřeba tu spojku rozebrat a podívat se čím se to může nahradit.
Dále by mě zajímaly zkušenosti ohledně značek Sachs a Luk,popřípadě poradit kterou z těchto sad koupit a pokud možno kde za rozumný peníz.Jinak by mě zajímalo kolik to dá práce cca hodin a jakou mám očekávat cca částku za práci od neautorizováného servisu.Stačí mi hrubý odhad.
Auto je vw caddy 1,9 tdi 77kw 2006 typ 2K.
Budu rád za jakoukoliv radu a odpověď.
Vw caddy 1,9 Tdi 77 kw BLS 06
-
toyota.kzj
- Přispěvovatel
Sachs i Luk je sešroubovanej a připravenej , dávam sachs a zatím nikdy žadny problém a cenna cca1500 až 2000kč za práci. Když koupis celej set tak tam pujde ten nebo ten ale nejde zamenovat komponety sachs a luk atd to znamena třeba lamela luk na sachs dvojhmotu nepasuje. a tusim ze cele sety jsou za 11000tis kč. to uz nevim prasne a na caddy je to tak akorát na new dvojhmotu, Z DE jsme dovezli tri, najeto kolem kila a u všech ko dvojhmota.
-
stifmajsta
- Sběrač informací