Výměna filtrů...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna filtrů...
Ahoj, nemám manuál, tak se ptám, jak vyměnit: vzduchový, jak palivový a jak pylový(kabinový) filtr ... vím kde jsou, akorát jsem to ješte nezkoumal jak je vyměnit, a tak mě zajíma na co se připravit a v čem je případný problém, díkec 

- David.GIII.tdi
- Sběrač informací
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna filtrů...
vice mene je to banalita,i kdyz ne pro kazdehoFire píše:Ahoj, nemám manuál, tak se ptám, jak vyměnit: vzduchový, jak palivový a jak pylový(kabinový) filtr ... vím kde jsou, akorát jsem to ješte nezkoumal jak je vyměnit, a tak mě zajíma na co se připravit a v čem je případný problém, díkec
vzduch bez problemu
pilovy ma u sebe vetsinou navod s obrazky
jen u palivoveho si dej pozor at neulomis plastovy zpetny ventil/pokud ho tam mas,nevim jake mas auto/a po instalaci ho zalej naftou at netrapis cerpadlo,starter a baterku nez si nasaje,pokud mas pd s el.cerpadlem tak ho zalevat nemusis

Re: Výměna filtrů...
Ahoj tak ja mam PD a tiez som si myslel ze ho zalievat nemusim,trvalo mi 10 min kym mi to chytlo a to som asi 6 krat zapol a vypol klucik reku nech ho cerpadlo natlaci...nepomohlo. pred tyzdnom som menil zase a uz som zalial a neni probleeemchiptuning píše:vice mene je to banalita,i kdyz ne pro kazdehoFire píše:Ahoj, nemám manuál, tak se ptám, jak vyměnit: vzduchový, jak palivový a jak pylový(kabinový) filtr ... vím kde jsou, akorát jsem to ješte nezkoumal jak je vyměnit, a tak mě zajíma na co se připravit a v čem je případný problém, díkec
vzduch bez problemu
pilovy ma u sebe vetsinou navod s obrazky
jen u palivoveho si dej pozor at neulomis plastovy zpetny ventil/pokud ho tam mas,nevim jake mas auto/a po instalaci ho zalej naftou at netrapis cerpadlo,starter a baterku nez si nasaje,pokud mas pd s el.cerpadlem tak ho zalevat nemusis

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
Ten pocitac upozornuje tusim uz 1000km dopredu...ked nie este viac...podla toho ako je to nastavene....da sa to myslim nastavit cez VAGwarhead_cz píše:mala otazecka , pocitac v o1 si asi nevymejsli kdyz pred startem povidla OIL co ?ja jen ze to melo jeste chvili cas a ten smejd uz to po me chce ted

výměna kabinového fitru
Nevím si rady s výměnou kabinového filtru jsem trošku lopata
, nemáte náhodou někdo návod nejlepé s fotkami díky předem

OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE