FMBA Mondeo 2.0 TDCI netáhne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
FMBA Mondeo 2.0 TDCI netáhne
Ahoj,
čerpadlo špatný, dva vstřiky špatný. Slabej výkon auto v nouzáku. Jaké je nejlevnější řešení? Koukal jsem na repase čerpadel za 3000 Kč, dá se tomu věřit? Uvítám každou zkušenost.
čerpadlo špatný, dva vstřiky špatný. Slabej výkon auto v nouzáku. Jaké je nejlevnější řešení? Koukal jsem na repase čerpadel za 3000 Kč, dá se tomu věřit? Uvítám každou zkušenost.
xxx
čerpadlo se dá opravit za 3500 vydírá se nízkotlaká část takže pokud se to zavčas řeší není to drahé a vstřiky odešli ti přepady udelej přepadový test a uvidíš. A k regulaci turba ta se dá opravit záleží co odešlo jestli elektronika nebo mechanika neco tady mám.
oprava čerpadel, tdci, dci, hdi, cp1,cp2,cp3
722948691
722948691
-
- Sběrač informací
Tak koukám kluci, že se to téma konečně rozproudilo, to jsem rád. Už i na mne došlo, jak ty Fordy rezaté nemám rád.
Potřebuju demontovat čerpadlo, nevěděl by někdo, kde koupit ten aretacni přípravek na jeho kolo? Kdysi jsem to někde viděl, ale kde netuším. Nebo kdyby to někdo za úplatu z Prahy a okolí půjčil, to by bylo.
Druhý dotaz, jakou diagnostikou na Fordy? Potřeboval bych kodovat vstrikovace. Jde to KTS 540? Když bych dával jiné čerpadlo musí se párovat s ECU?
Díky za každou radu.
Potřebuju demontovat čerpadlo, nevěděl by někdo, kde koupit ten aretacni přípravek na jeho kolo? Kdysi jsem to někde viděl, ale kde netuším. Nebo kdyby to někdo za úplatu z Prahy a okolí půjčil, to by bylo.
Druhý dotaz, jakou diagnostikou na Fordy? Potřeboval bych kodovat vstrikovace. Jde to KTS 540? Když bych dával jiné čerpadlo musí se párovat s ECU?
Díky za každou radu.