topeni co je plus a minus zbytek kabelu mi bylo jasny jen ten vetrak nevim

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ta čevená čára z leva (na 87)je nové vedení, ta co přichází jakoby od nikud z prava (na 87a) je původní vedení k ventilátoru. Nově to nyní k ventilátoru pokračuje od té (30). Pro upřesnění není to přepínač , ale kontakty přepínacího relé.DOLPH píše:na tom obrázku je prd vidět..
to je ten s tím křížkem?
tak to je myslím jasné,plus jde od baterky(nebo od klíčku) přes pojistku na přepínač a pak do motorku....
akorát nevím,co je namalovavané u toho přepínače na druhém pólu...
Tak si sa do toho ohrevu predsa pustil ? Ja stále ešte koumám ako to kúpiť čo najlacnejšie , ale zdá sa , že pod 100 eur to nejde .slovacek.milos píše:nechci kecat ale de nagoglovat vebasto a jsou tam i rady a návody co a jak
já vymontoval z totálky naftové i benzínové a ani jedno jsem nesprovoznil
ted už mám všechno na elektro ohřev jen povařit CO2 nejprve to dám bez čerpadla pak s čerpadlem 12OOW
senioring1 píše:nevím co bys za sto eur kupoval závit, trubka, ucpávka, topné těleso 9OO a čerpadlo s poštovným třeba 55O , navštívít kovoštrot a vyšroubovat přírbu z bojleru taky de a dáš stovku borcovislovacek.milos píše:najlacnejšie , ale zdá sa , že pod 100 eur to nejde .
já to dám bez čerpadla a zjistím lejzrem jak se hýbou teplotym no a když to do té hlavy poleze na čerpadlo kašlu, na co zbytešně ohřívat topení a výměník