Passat AJM - padání nafty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat AJM - padání nafty
Ahoj,
mám problém s Passatem AJM je to ta novější verze s čerpadlem v nádrži, řeším padání nafty. Jezdí normálně, ale ráno točím, točím, točím chytne, žhavení dobrý. Starér se zdá taky OK a baterka fungl nová. Připojil jsem ho na kanystr a potřeboval bych poradit
Je možný, aby když připojím naftu na přívodní hadici tandemu průhlednou hadičkou z kanystru nafta protekla za noc do vratky?
2) Jak má asi tlačit čerpadlo v nádrži? Stačí fouknutí, nebo to má stříkat? Píšou AutoKelly, že čerpadlo má tlačit 0,5 baru což není moc. (Octa benzín má 3 bar).
Prostě přemýšlím, jestli je problém v protékání tandemu do vratky nebo nízký tlakem podávacího čerpadla. Nebo obojím...
Připojil jsem teď na přívod i vratku tandemu hadice s kanystru, tak uvidíme.
mám problém s Passatem AJM je to ta novější verze s čerpadlem v nádrži, řeším padání nafty. Jezdí normálně, ale ráno točím, točím, točím chytne, žhavení dobrý. Starér se zdá taky OK a baterka fungl nová. Připojil jsem ho na kanystr a potřeboval bych poradit
Je možný, aby když připojím naftu na přívodní hadici tandemu průhlednou hadičkou z kanystru nafta protekla za noc do vratky?
2) Jak má asi tlačit čerpadlo v nádrži? Stačí fouknutí, nebo to má stříkat? Píšou AutoKelly, že čerpadlo má tlačit 0,5 baru což není moc. (Octa benzín má 3 bar).
Prostě přemýšlím, jestli je problém v protékání tandemu do vratky nebo nízký tlakem podávacího čerpadla. Nebo obojím...
Připojil jsem teď na přívod i vratku tandemu hadice s kanystru, tak uvidíme.
Pánové s vysokou pravděpodobností máte pravdu. Včera odpoledne jsem zapojil tandem - přívod i vratku na kanystr položený na baterce a dneska večer start na drc.
Pokud připojím na přívod tandemu hadičku a chytnu ji na otevřené kapotě za zub, který přijde do zámku během 10 minut celá proteče do vratky. To je asi špatně, že?
Pokud připojím na přívod tandemu hadičku a chytnu ji na otevřené kapotě za zub, který přijde do zámku během 10 minut celá proteče do vratky. To je asi špatně, že?
Tak tandem jsem dal jiný. Nové gumičky z autorizáku.
A pořád točím jako blbec. Když připojím tandem na kanystr start na drc.
Zítra vyměním přívodní hadice za průhledné a zkusím to, co bude vidět. Tohle auto je prokleté... Zajímavé je, že počátek startu zní hezky už už by chytil a najednou kuck kuck kuck a nic 10 vteřin točení pak to zakucká a chytne.
A pořád točím jako blbec. Když připojím tandem na kanystr start na drc.
Zítra vyměním přívodní hadice za průhledné a zkusím to, co bude vidět. Tohle auto je prokleté... Zajímavé je, že počátek startu zní hezky už už by chytil a najednou kuck kuck kuck a nic 10 vteřin točení pak to zakucká a chytne.
tak tohle jsem řešil taky kdysi dávno.A vyměnil jsem tandem dal jsem bosch.jelo líp,ale starty na pytel.Vyzkoušel jsem kde co.nakonec fakt netěsnost na o kroužkách vstřikovačú.Ty jsem vyměnil bylo o.k ne však na dlouho po cca 20 tkm problém opět.zase ty kroužky gumové.tak jsem se nasral hlava dolú celkem pálka za repas,ale 4 roky klid.bylo to vlastně tím že vstřik vymačkal v hlavě kolem těch gumek ten hliník a pak to prosakovalo.dával jsem i nové hydra a vačkovou hřídel vajíčka o 1,6 mm menší.
Skus priškrtit vratnu hadičku,s najvacsou pravdepodobnostou nastartujes na brnk,a tym padom pretesni vstrekovace bude ti prepustat ten najvacsi O kruzok na vstreku co oddeluje prichod a odchod paliva.Samozrejme tu vies kupit jedine komplet tesniacu sadu ale to aj tak treba pri kazdej demontaži vstrekov treba vymienat tieto tesnenia.Pri spatnej montazi treba davat pozor aby si nestrihol nove kruzky na ostrych drazkach ulozenia v hlave.Odporuca sa skontrolovat samotne ulozenie vstrekov v hlave,kezde mas este starši system s jednobodovým prichytenim zvyknu sa vybit vnutry.Samozrejme nove príchytné sroby!
V niektorych pripadoch by to mohlo byt este termostaticky ventil co je vo filtry alebo jeho O kurzky.
V niektorych pripadoch by to mohlo byt este termostaticky ventil co je vo filtry alebo jeho O kurzky.
BMW E60 530d/AT M-packet
Seat Alhambra 1.9TDI PD Tiptronic
Alfa romeo 156 2.4 m-jet 210PS,460Nm by Tomasito156-EX
Audi A3 2.0 TDI Lamborghini gelb S-line by TomiT
Seat Alhambra 1.9TDI PD Tiptronic
Alfa romeo 156 2.4 m-jet 210PS,460Nm by Tomasito156-EX
Audi A3 2.0 TDI Lamborghini gelb S-line by TomiT