Octavia II predelani xenon svetel z faceliftu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
codll
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Octavia II predelani xenon svetel z faceliftu

Příspěvek od codll »

ahoj nevite zda z octa II s xenony jde napojit svetla z faceliftu tez xenon svetla .blinkr atd. mi funguji jen mam problems naklapenim nemam schem :-( a nerad bych to nejak po..bal dik za kazdou radu zatim se jezdit dá
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

nerozumim otazce jestli to mas tak musis vedet ze jsou jine konektory a jinac zapojeny naklapeni/nataceni
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

no jenze jak pises starsi jen naklapet , novejsi naklapet/ natacet
no a to nevim jak napojit na stavajici kabliky svetlo z toho fejstliftu nechci delat pokus omil
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Nevím co máš za ročník,ale předělával jsem to a je potřeba i jiná cenralni elektrika dotáhnout kabely ke světlům možná i jiná podvolantovka,jinak naklápění asi fungovat bude ale natáčení se zaaretuje a nebude fungovat,ve štekru u světel ti budou chybět draty tak dopinovat někde mám schema dělal jsem to na octě i na caddy tam snad jsem dával světla s turana s dením led svícením nějak jsem nemoch sehnad tu bcm někde to mám napsané.Nejde to prostě jen přehodit
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

záleží co má za rok...pokud má model 09 se starým předkem tak to půjde,jen se musí přehodit jendotka naklápění a dráty z původního trochu jináč zapojit
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

je to 05 r.v , ne ve svetlu nemuzou chybet draty ja jsem taky trotl asi to neumim poradne napsat nebo pochopit (noteeth) svetlo mam z fejstliftu potrebuji pouze rozhejbat naklapeni svetlometu pocet kabelu sedi s piny na svetlu jak ve svetlu tak s privodni kabelazi ke svetlu je pocet 4 ale jak pise Váha neco jsem taky trochu pobral ze bude nutna vimena jednotky ale porad si rikam proc ? kdyz puvodni svetla byla taky xenon davam xenon na xenon jen stim ze jde o fejstlift
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

No jednotku asi proto ze predfl nemaji nataceni parabol.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
dejdar
Přispěvovatel

Příspěvek od dejdar »

Předělat to jde a funguje i natáčení do stran. Vyměnit jednotku xenonů změnit zapojení, něco nově natáhnout a je to.
Xenony z face jsem dával i na 2006 se sockovou výbavou a obyč světlama a bez problémů. Nevidím nejmenší důvod měnit centrální elektriku a už vůbec ne podvolantovku.
Koukám, že si z Berouna, já jsem z Řevnic, tak se klidně ozvi a něco s tím provedeme.
napster
Sběrač informací

Příspěvek od napster »

dejdar píše:Předělat to jde a funguje i natáčení do stran. Vyměnit jednotku xenonů změnit zapojení, něco nově natáhnout a je to.
Xenony z face jsem dával i na 2006 se sockovou výbavou a obyč světlama a bez problémů. Nevidím nejmenší důvod měnit centrální elektriku a už vůbec ne podvolantovku.
Koukám, že si z Berouna, já jsem z Řevnic, tak se klidně ozvi a něco s tím provedeme.
Resim stejny problem mam OII 2005 eleganci a mam tan xenon. Predelavam to na facelift. Xenony problem nejsou,ale zapojeni. Jednotku na AFS mam. Jen potrebuju vedet jak to zapojit a jestli neni potreba jeste BCM a nebo getway jiny. Kamarad mi rikal,ze pri spatnym zapojeni to vybiji baterku pri delsim stani auta. Ja jsem od Benatek nad Jizerou.
Benzín patří do zapalovačů a babetty only TDI!
GIII 1.9TD 55kw 1995, Subaru Legacy 2.0D 120kw 2010,Renault scénic 1.9Dci 96kw 2008,Renault scénic 1.9Dti 73kw 2001, Babetta 210/123 benál+oil 2kw?! 1993 :-D
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

vymění se pouze jednotka natáčení xenonů, upraví zapojení.. nic víc!!!
napster
Sběrač informací

Příspěvek od napster »

Ta jednotka jak je za climatronicem teda nahradim AFS jednotkou? A nahodou navod na prepinovani ze stary jednotky na AFS nema nikdo? Jak prepinovat svetla vim.+ natahnout do kazdeho svetla canH a CanL vim taky,ale u ty jednotky nevim.
Benzín patří do zapalovačů a babetty only TDI!
GIII 1.9TD 55kw 1995, Subaru Legacy 2.0D 120kw 2010,Renault scénic 1.9Dci 96kw 2008,Renault scénic 1.9Dti 73kw 2001, Babetta 210/123 benál+oil 2kw?! 1993 :-D
mishoE
Přispěvovatel

Příspěvek od mishoE »

nemá niekto schému alebo aspon OEM čísla konektoru na O2 face xenony s natáčaním aj naklápaním?
Ďakujem
O3 Liftback RS look 2014 - 110kW
ex - O2 FL TDi Elegance 2010 77kW BXE
Nissan Terrano 2.7TD OffRoad =) 1989
ex - O2 Combi TDi Elegance 2005 - 103kW BKD
ex - O1 Combi TDi SLx 1999 - 81kW AHF
ex - O1 Liftback TDi Elegance 2002 - 81kW ASV
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“