Filtr pevných částic bude i v benzínech ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Použiji citaci z jednoho filmu který ještě není hotov.
"Nejkrásnější pohled na policii je z koňského hřbetu!"
A jednou tak všichni dopadneme!
Stačila mi věta že benzín je 10x víc škodlivější než nafta... už nemělo cenu ani číst dál. ale že by se někdo zaměřil na letadla které produkují milionkrát víc než nějaký posraný auto to néééé jde o to jen ždímat ovce.
na pováženou vemte jednu věc... že všechna tady ty nařízení, směrnice, utahování šroubů už tady byly a skončilo to vítězstvím Hitlera ve volbách...
A jednou tak všichni dopadneme!
Stačila mi věta že benzín je 10x víc škodlivější než nafta... už nemělo cenu ani číst dál. ale že by se někdo zaměřil na letadla které produkují milionkrát víc než nějaký posraný auto to néééé jde o to jen ždímat ovce.
na pováženou vemte jednu věc... že všechna tady ty nařízení, směrnice, utahování šroubů už tady byly a skončilo to vítězstvím Hitlera ve volbách...
benzín ne,ale benzín co používá FSI technologii tak jo,paradoxní je čím dokonalejší spalování tím větší sračky z toho jdouHNLW453 píše:Použiji citaci z jednoho filmu který ještě není hotov.
A jednou tak všichni dopadneme!![]()
Stačila mi věta že benzín je 10x víc škodlivější než nafta... už nemělo cenu ani číst dál. ale že by se někdo zaměřil na letadla které produkují milionkrát víc než nějaký posraný auto to néééé jde o to jen ždímat ovce.![]()
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Nejde o dokonalejsi spalovani, dokonale spalovani by netvorilo saze.váha píše:benzín ne,ale benzín co používá FSI technologii tak jo,paradoxní je čím dokonalejší spalování tím větší sračky z toho jdou
Primovstrik ma prave horsi spalovani ne nepodobne horeni nafty.
Tim, ze se benal vstrikuje primo do valce ma mnohem kratsi cas na odpareni, takze v okamziku zazehu se ve spalovacim prostoru nachazi velmi nehomogenni smes, kde se stridaji chuda mista s misty, kde je bohatost mimo zapalitelnou hodnotu, to vse doplnene neodparenymi kapickami benzinu.
Kdyz se to zapali, shori smes v nejakem rozumnem AFR a zbytek zuhelnati -> saze.
Jako celek je to z hlediska spotreby paliva efektivnejsi, protoze motor dokaze pracovat s velmi chudou smesi (kdyz zapocitame cistyvzduch, kam se benzin od vstrikovace nedostane), nicmene, produkce sazi je nasobne vyssi nez u neprimovstriku prave kvuli mizerne homogenite smesi.
Da se to resit oklikou jako u dieselu nesmyslnymi vstrikovacimi tlaky, pricinu ale potlacit nelze a driv nebo pozdeji filtry nacpou i do benzinaku
já se tuhle divil, když jsem se díval do výfuku nového 1,2TSI (najeto 2000km)- normálně výfuk černej jak bota, jak u starýho diesela. To u feldy, co má najeto 480 tis km je krásně kovově lesklý (rezatý) Přijde mě, že je silná tlačenka za TSIčka - u nových aut cenově strašně drahý TDI a přitom složitost těch motorů je podle mě na stejno. Já jsem pro . 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Přihlásil sem se na DIagCon do Boleslavi, kde bude přednášet, to je takovej píčus?tiff píše:Toho zmrda Fleischhanse by uz konecne mel nekdo prastit trubkou pres celo.
Nejdou mu ksefty, tak misto aby zvednul zadek a pustil se do neceho, o co budou mit lidi zajem, vypousti do sveta furt ty svoje moudra "by se melo, je potreba, zabranit, omezit, vyhlasit valku...".
Totiž jeden borec mě furt cpe na FCD.EU a prej ten Fleischhans kdysi řekl, že nesnáší lidi z podobných for na netu jako je DP forum
Sledoval sem na netu jeho videa a jako někdy mi příjde, že ten borec si je jistější než všeci tady na foru
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Byl jsem na školení erWin a jak tam ti hoši byly sebejistý to se jen tak nevid, na dotaz zda se budou moct používat druhovýrobové díly jako filtry bosch hengst a podobné ti odpoví ano,a když jim kontruješ že škodovka poslala servisní info že pokud nebude v případě reklamace turbodmychadla a váhy vzduchu použitý originál filtr vzduchu škoda reklamace se automaticky zamítá ti zase odpoví že je lepší používat originál díly,no prase aby se v tom vyznalo i se všemi výnosy co jsou platný podle jejich uvážení! Přijde mi že jde jen o to zkasírovat majitele aut a případně i ty co se snaží dostat k nějakým informacím (služba erWin nahrazuje servisní knížky a je samozřejmě zpoplatněna ne malou částkou za rok pokud chce neznačkový servis provádět servisní prohlídky na autech v garanční době i po ní se zápisem do servisních dat vozu )
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jsem zvědavý jak se potom budeš na to tvářitThrashTheTrash píše:Přihlásil sem se na DIagCon do Boleslavi, kde bude přednášet, to je takovej píčus?tiff píše:Toho zmrda Fleischhanse by uz konecne mel nekdo prastit trubkou pres celo.
Nejdou mu ksefty, tak misto aby zvednul zadek a pustil se do neceho, o co budou mit lidi zajem, vypousti do sveta furt ty svoje moudra "by se melo, je potreba, zabranit, omezit, vyhlasit valku...".
Totiž jeden borec mě furt cpe na FCD.EU a prej ten Fleischhans kdysi řekl, že nesnáší lidi z podobných for na netu jako je DP forum!Jen sem to slyšel,ale já si to jedu poslechnout, něco se naučit, tak uvidím jak to dopadne
Sledoval sem na netu jeho videa a jako někdy mi příjde, že ten borec si je jistější než všeci tady na foru! Nikdy jsem ho nesledoval ani neviděl pořádně v delších videích, tak uvidím jak to dopadne na přednášce.