!!!!pomoc!!!passat b6 voda po nohami-VYRIESENE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- kuty21
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
!!!!pomoc!!!passat b6 voda po nohami-VYRIESENE
zdravim vsetkych rchcel by som sa poradit zo skusenostami z b6 viem ze b5 mali problemi z vodou cez filter atd ale na b6 som to necakal !riesim asi 2 tyzdne vodu pod soferovimi nohami podotykam auto je v anglicku takze volant na pravo a uz som vycerpal vsetky potencialne moznosti ktore som sa tu doticital cize stresne okno oddtoky prekontrolovane dvere skontrolovane tiez v poriadku ..musel som vybrat ten filc co je pod kobercom pretoze bol cely premoceny a teraz sledujem ako mi kvape voda rovno s pod palubovky a neviem prist s kade okno som vylucil pretoze ked lejem vodu rovno do zlabu kde su stierace tak voda preteka do vnutra..je tam to lanko na otvaranie kapoty ktore som zasilikonoval a taktiez tam je otvor ktory je zaslepeny vzhladom k tomu ze karoseria je univerzalna aj na europke auta a tam je normalne filter.ten je presilikonovany taktiez.Ma niekto nnejaku podobnu skusenost voda vyteka cez oddtok niekde nad kolesom a otazka znie je tam niekde pod blatnikom nieco kade by mohlo pretekat voda v dnu pretoze to uz je jedine miesto ktore som neskontroloval...dakujem za kazdu radu 

Naposledy upravil(a) kuty21 dne 25 led 2014, 20:30, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0