Peugeot - relé

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stoupa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Peugeot - relé

Příspěvek od Stoupa »

Prosím o pomoc na Peugeotu 605 - 2.0i 16V - XU10J4R/L ŘJ BOSCH Motronic MP 5.2 - nejde natočit - po otočení klíčku nesepne palivové čerpadlo - relé č.92 nepustí napětí na zapalovací cívku a palivové čerpadlo kontakt 9 a 1 - relé nedostane mínus od řídící jednotky z kontaktu 3 na řídící jednotce na kontakt 10 na relé - nevíte čím je výstup (-) z řídící jednotky ovlivněn. Už jsem se s tím setkal i u 306 1.6i NFZ Bosch Motronic MP 7.2 1998 - rv.2000 Používám schémátka z WorkShopu Díky moc
Učený z nebe nespad
tmracing
Přispěvovatel

Příspěvek od tmracing »

nebolo to auto buchnute? mozne vysvetlenie by bol narazovy spinac (vacsinou velke cervene tlacitko niekde v motorovom priestore ked zatlacis malo by sa to zasa rozbehnut tusim) ktory v pripade buracky odbaja palivove cerpadlo aby ti pripadne benzin nesiel von....
Peugeot 406, HDI, 110ps
Stoupa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stoupa »

Nárazový spínač je až za vývodem z relé, nejde mě mínus s řídící jednotky, ale děkuji, nárazový spínač je vlevo v motorovém prostoru za řídící jednotkou
Učený z nebe nespad
sarissky erich
Přispěvovatel

imobilizer

Příspěvek od sarissky erich »

sevas ja mam taky isty problem nasiel si uz riesenie porad aj mne
Halo
Nováček

Příspěvek od Halo »

ted resime z kamosem to same na 306,tak jsem zvedav cim to bude,mate nekdo uz nejake postrehy?
erikfrog
Přispěvovatel

Teraz som to riesil na 406

Příspěvek od erikfrog »

Presne rovnaka zavada. Chybala kostra na rele kontakt c.10, vyriesili sme to precistenim kontaktu kostry na zaciatku celeho kabloveho zvazku bol pod baterkou. RJ ma dve kostry.
Odvtedy vsetko OK. Je to dost casta zavada ako tak sledujem.
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

řešil jsem to na 306, MP 5.2 (stejné řízení motoru). Pozor! Relé palivového čerpadla sepne pouze 1 při zapnutém klíčku a předchozím úspěšném startu motoru. PO zapnutím 2x a více klíčku (svorka 15), už relé nespíná,resp. ŘJ na pinu 3 nedává kostru. Zas opět při startu (signál ze snímače otáček). Nechápu proč,ale prostě to takhle Bosch měl. Jinak problém byl v immu, signální vodič byl někde "skříplej na kostru" a zoxidován a signál se zkresloval a zablokoval ŘJ. Ta se ani nespojila s diagnostikou, další problémy byly v kabelovém svazku (vyhnilé kabely,asi 12!, ale ty už neměly vliv na výše uvedný problém. Samozřejmě kontrola napájení pod zátěží, i kostry byly OK. Zkusil bych se nejprve spojit,pokud nepůjde,zaměřil bych se na immo.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“